Miért van az, hogy a lányom 12 évesen textilpelenkával alszik?
Figyelt kérdés
3 db textilpelenkával alszik a lányom,és ha megy hétvégén a mamájához,hogy ott alszik és véletlenül itthon felejti a pelenkákat,akkor sír érte nem hajlandó nélküle aludni.Ennek van vmi pszichés oka,vagy nem érdemes vele foglalkozni???2010. nov. 4. 19:50
1/29 anonim válasza:
Valószínű érdemes lenne vele foglalkozni... nem túl gyakori szerintem hogy 12 évesen pelenkában alszanak .
2/29 anonim válasza:
Nem 'ban', hanem 'val'. De szerintem ez is kóros. Főleg, ha sír érte, amikor otthon marad.
3/29 anonim válasza:
Nekem igaz még csak 2 éves a kisfiam, de ő sem tud nélküle aludni. Nincs ezzel semmi baj, majd egyszer magától elhagyja.
4/29 anonim válasza:
azért a 2 és 12 között van egy kicsi különbség :D
5/29 anonim válasza:
Ugyan, hát azért szerintem ez még bőven belefér. Nekem is volt olyan osztálytársam, aki osztálykirándulásra is hozta a rongyikáját, 14 évesen is. Ma meg egy teljesen normális felnőtt nő, és régen is normális volt.
6/29 anonim válasza:
A vele alvás normális de a sírás érte már nem .
Gondolj bele, neki a rongy olyan mint másnak a plüss:) Pótol valamit/valakit:)
7/29 anonim válasza:
Barátnőm is hozta osztálykirándulásra a tente kendőjét :)
amúgy szerintem még azis belefér hogy sír... lehet érzékenyebb szegény, és már megszokta a textil pelusát.
Nem hinném, hogy baj lenne :)
Amúgy lehet, hogy nem érzi magát otthonosan a nagymamájánál és honvágya van.
8/29 anonim válasza:
Ez miért lenne baj? Én 17 évesen még a plüsstigrisemmel alszom, és nehezebben alszok el, ha nincs velem. Mondjuk én nem sírok utána, (de én amúgy is nehezen sírok bármin is.) Szerintem nincs ezzel semmi baj. Kicsit érzékenyebb, na bumm.
9/29 anonim válasza:
Jobb lenne, ha pszichológushoz vinnéd, mert ez valami lelki eredetű gond!!!
10/29 anonim válasza:
16 éves koromig a macimmal aludtam. Utána nem. Nincs itt semmi gond el fogja hagyni magától! Semmi lelki baja nincs egyszerűen csak ragaszkodik hozzájuk:-)
33 éves lassan 2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!