2 évesen tisztaság mániás? Baj van?
Akár én is írhattam volna,csak az enyém 3 éves és lány.
Kistesó nemrég született azóta folyamatosan elszedi a törlőkendőt.
1nap 100x törli a játékait és amit úgy gondol.
Nem aggódom ezen,majdcsak kinövi:)
A másik mániája az a nassolás....ha épp nem takarít akkor eszik:))))Látszik is rajta:))))))
Boldog Karácsonyt!!!!
Ne viccelj, szerintem ez tök jó! :)
Az én lányom már kicsi kora óta tisztaságmániás, októberben volt 2.
Peluscserénél neki is kell a popsitörlő a kezébe, állandóan a mosogatóhoz húzza a széket és ott állva összeken mindent a mosogatószeres szivaccsal. Tegnap is elzsákmányolta és az asztalokat törölgette. Adtam neki száraz rongyot, azzal is törölje át, meg is köszönte, olyan édes volt.
Szóval emiatt ne aggódj. Én akkor aggódnék, ha törne zúzna.
Szó szerint, mintha a fiamról írtál volna. Ő most lesz 2 éves:)))))
Porszívót húzza-vonja, ugyanúgy méltatlankodik morzsa láttán, cipőjét súrolja, kádat, ablakot, asztalt, mindent:))))
Én elég rendmániás vagyok, talán ezért, nem tudom.
Apja szétszórt, állandóan apja után pakolja az elhagyott zoknikat, alsónadrágokat.
Jót nevettem a kérdésedet, pont ilyen a fiam.
Ő rendkívül akaratos, okos, önálló.
Kedves Utolsó!
Utolsó előtti vagyok. Miért is????? MIért gond, ha rendszerető a gyerek már most? Inkább hordjon szét mindent? Igenis a szemétnek a szemétben a helye, a játékok lehetnek szanaszét, de igenis már most lássa a jó példát.
Párom rendetlen, otthon senki sem várta el tőle a rendszeretetet, most én szívok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!