2 évesen tisztaság mániás? Baj van?
hát én nagyon jót nevettem a kérdéseden, nagyon tetszik, irtó aranyos lehet :)))
az enyém még csak másfél éves, de azt már ő is csinálja, hogy ha egy fiók kicsit kihúzva marad, azt betolja, és ha szemetet talál, bedobja a kukába, a múltkor egy légváras bulin voltunk, talált egy üres túrórudis papírt a földön, és kivitte a kukába :)
vagy pont ma, barátnőmnél voltunk, nagy főzésben volt, direkt nyitva hagyta a kuka tetejét, de a kisfiam állandóan visszacsukta :)
21 hós kislány, dettó ugyanez volt pár hónapja, de már annyira idegesített, hogy elkezdtem kicsit "leszoktatni" róla. Ez alatt ne az elpakolós részére gondolj, mert az tök jó, de hogy mint fentebb is írtk, hogy párhuzamos legyen az etetőszék, meg nálunk pl. hogy a törülközők ugyanabban a sorrendben legyenek felakasztva, meg ez apaci ohara, Te ne igyál belőle, na ez már sok volt.
Így szép lassan, kezdtem ellenállni neki, magyarázni, hogy nem baj, ha itt egy szösz, vagy morzsás kicsit a babakocsi, nem kell azonnal de máris kiporszívózni, é igein nehogymár ne ihassak abból amiből én akarok...:-DDD komolyan, döbbenet volt...:-))
sztem nem gáz, majd leszoknak ezekről...ami nagyon zavar, abból ne engedj neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!