Miért van az, hogy a lányom 12 évesen textilpelenkával alszik?
ez olyan mint egy plüss, csak neki pelusa van :) de szerintem nem gáz
barátnőm 12 éves koráig cumizott éjszaka, aztán elment egy ottalvós táborba, oda már nem merte magával vinni, így leszokott róla :))
Nagyon sokáig hordtam magammal a plüssnyuszimat mindenhova. Kb 10 éves koromig én is sírtam, ha mondjuk több napra mentünk el, mamához, vagy nyaralni, és a nyuszi otthon maradt, mert nehezen tudtam elképzelni, hogy nélküle aludjak.
Később a nyuszi már nem volt "létszükséglet", de továbbra is vele aludtam, és bár kissé pironkodó arccal vallom be, még most, 12 évesen is ott van az ágyam mellett az éjjeliszekrényemen, és a kollégiumba is mindig viszem... (egyetemista vagyok) :D Persze simán megvagyok nélküle (na az már kóros lenne, ha nem), máshova nem viszem magammal nyilván, de otthon megszokásból van ott, a koleszban meg néha honvágyam van, főleg ha hetekig nem jövök haza. Olyankor olyan jó érzés tudni, hogy van nálam valami, ami egészen pici koromtól kezdve, mióta csak az eszemet tudom, megvolt nekem, végigkísérte az életem, biztonságot ad, kicsit visszavisz a gyerekkorba akkoris, ha az otthonomtól 300 km-re vagyok...
A lányodnál a pelenka jelenti ezt a biztonságot, meg tudom érteni, hogy 12 évesen még ragaszkodik hozzá, bár ha még sír is miatta, akkor talán egy picit túl érzékeny, de lehet hogy ő ilyen típus és hamarabb sírja el magát, mint mások... szerintem nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!