Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Corában volt egy orditós 6...

Corában volt egy orditós 6 éves kislány és a pénztárnál elszaladt mikor anyja fizetett. Anyja nem is verte meg miért?

Figyelt kérdés

még ütte is azt a buta anyját!1 oráig voltunk addig visitott.Már többen ráis szoltak. az anyja úgy "fegyelmezte"hogy promaszokat vágott rá!

Mentek fizetni hoszzú sort tartottak föl,és a kislánny elszaladt a pénztár rá várt de meg nem verte volna azt ro..hadt kölykét.Még annyit sem csinált hogy rácsapjon a kezére!Kérdem én!miért hagyja hogy másik előtt meglázza?még verteis az anyját!

Nem a gyerek hibája ez hanem a szülőé!De nem azt mondom hogy verje meg fakanállal hanem hogy kis füz vesszőt levág csak a fenekére üt ,és kész!Nemkell még kiabálni sem vele. nemkell összeverni csak a fenekére de nagyokat!akkor tuti megtanulná!És aztán szobafogság.

2009. jún. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%

Ez a mai modern felfogás, hogy ne verjük a gyereket!

Én is voltam verve, és semmi bajom nem lett, megtanultam a leckét, és nem bántottam mást!

2009. júl. 7. 13:03
 42/53 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, nem szeretnélek megsérteni, de meglehetősen ostoba vagy. 17 éves vagyok.A szüleim elváltak.

Kiskoromban eléggé el voltam kényeztetve, de ilyen jeleneteket sehol nem rendeztem le.

Néha hisztiztem anyukámnak, inkább olyan 12-14 éves koromig. Akkor volt olyan hogy pofon volt rá a felelet. Erre Csakazértis megcsináltam azt, amit ő tiltott...

A nagyszüleim nem ütöttek meg soha, egyszer rángatott meg ugy 7 éves koromban a nagyapám... Tőlük viszont féltem, és most ennyi idősen sem rajongok értük annyira mint azt 'elvárják"

Ezzel szemben apukámmal jól megtalálom a közös hangot, körülbelül életemben ha 3x volt olyan hogy nagyon összevesztünk, de pofon akkorsem csattant... És nem, nem félek tőle.

Ezek szerint az apám marslakó, hogy meg tudta "oldani" a lánya nevelését verés nélkül?

a promasz jelentésére énis kiváncsi lennék... :D

2009. júl. 7. 13:25
 43/53 anonim ***** válasza:
74%

Felnőtt vagyok, soha nem hisztiztem, de a múlt héten nagyon rosszul voltam és összejött minden. Vásárlásnál elfogyott a türelmem szakadt a cérna és "hisztizve" faképnél hagytam a párom a pénztárnál. TEGYE MINDENKI a SZIVÉRE a KEZÉT ilyen mindékivel előfordult már. Akkor egy gyereknél miért ne lehetne ilyen. Azért van az anyukája, hogy tudja mi a gond. Lehet, hogy egyszeri alkalom volt és a gyerek lázas beteg de vásárolni kell.

NE ITÉLJ HOGY NE ITÉLHESSENEK

2009. júl. 11. 21:44
 44/53 anonim ***** válasza:
49%

Csupán egyetlen kérdés,mert a többit amit elmondtam volna,már elmondták előttem: Mi van,ha a kislány beteg? Magatartászavaros...pl. Mondjuk koraszülött volt és idegrendszeri károsodása van?

Vagy pl valami sokk érte nemrég és pszichiátriai problámái vannak--

Láttál egy gyereket ordítani és eldöntötted hogy az a rohadt kölyök fűzfavesszőt érdemelne...

2009. júl. 16. 20:49
 45/53 anonim ***** válasza:
45%

Sztem meg ha tudod, neveld jobban a tieidet. Te biztos mindent jobban tudsz mindenkinél. Ha engem ennyien támadnának a felfogásom miatt, biztos, h elgondolkodnék.

Vagy te úgy élsz, hogy az egész világ hülye csak te nem.

Vagy a te gyerekeid még 1x se hisztiztek? Vigyázzállásban állnak a boltokban? Szép vagy mondhatom.

2009. júl. 16. 23:03
 46/53 anonim ***** válasza:

Én kicsi korom óta hisztis vagyok(!!!), jópár pofont kaptam a mai napig is. És 19 éves létemre félek megtenni azt, ami anyáméknak nem tetszik...

Pl egy olyan barátommal találkozni, akit ők nem kedvelnek.

Nagyon sokat hisztizek, és mint leírtam, kaptam is érte... És szüleim elérték, hogy megfogadjam: nem így fogom nevelni a gyerekeimet, ha lesznek!

Ha valami nem tetszik anyáéknak, én CSAKAZÉRTIS megcsinálom, és csakazértis ellenállok, pedig tudom magam is, hogy nem mindig helyes...

A verés nem jó, mert elidegeníti a gyereket a szülőtől.

Valószinüleg, ha nem lettem volna verve, kinőttem volna a hisztis korszakomat... 19 évesen ez kicsit gáz, de amikor jön, akkor jön, sokat tenni nem tudok. Bár nem verem földhöz magamat, meg nem ordítok nyilvánosan, de rendszeresek a dühkitöréseim, sértődéseim, csapkodok, földhözvágok dolgokat, nem szólalok meg órákig, vagy akár egész nap, a 18. szülinapomon kiugrottam az ablakomon (kertes ház, földszint), és elszöktem itthonról, vagy dühömben öngyilkos akartam lenni, hogy anyáéknak "megbosszuljam", hogy nem az van, amit én akarok, stb...

Nem azt mondom, hogy a szüleim hibája minden, hiszen biztos, hogy ez része a személyiségemnek is(bár az is kiknek a hatására fejlődik leginkább...), de szerintem ha anyáék anno nem így kezelték volna a hisztijeimet, mostanra nem viselkednék néha úgy, mint egy kiskamasz...

19/L

2009. júl. 26. 01:02
 47/53 anonim ***** válasza:
Szégyelje magát aki meg tud ütni egy gyereket Nekem 3 van még sosem ütöttem meg őket
2010. jan. 4. 20:51
 48/53 anonim válasza:

Nem igaz, hogy muszály bántani! Bár nem kell egyszerre fűzfavessző, de a gyereket nevelni kell. Én is szépen kérlelve, lealacsonyodva az ő szintjére (pár km-rel a föld alá) beszélek a gyerekkel. De ha hisztizik akkor fl kell akasztani a fogasra száját betömni gumilabdával (ha vki nem tudja a módszert akkor nem mert megfulladhat) a fülünkbe füldugót és fél óráig otthagyni. Amikor visszamegyünk kivesszük a szájából a gumilabdát és megkérdezzük: "Akarsz még hisztizni?"

Ha boltba vagyunk és elkezdi csak kell a mondat: "Akarsz hisztizni?" Ha megtanulja, hogy itt nem tudjuk alkalmazni a módszert akkor pedig kokit kell adni neki, addig míg nem fejezi be. Egyszer úgy is megfájdul a feje.

2010. márc. 25. 19:48
 49/53 anonim válasza:
Az első mondatot a kérdés feltevőjére értettem. És engem is vertek még se vok agresszív. Csak önvédelemből ütök és ha gyenge az elenfelem, akkor pedig vissza se ütök csak védekezem.
2010. márc. 25. 19:50
 50/53 anonim ***** válasza:
Te felakasztod a gyerekedet a fogasra, ha hisztizik?
2010. márc. 25. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!