Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Corában volt egy orditós 6...

Corában volt egy orditós 6 éves kislány és a pénztárnál elszaladt mikor anyja fizetett. Anyja nem is verte meg miért?

Figyelt kérdés

még ütte is azt a buta anyját!1 oráig voltunk addig visitott.Már többen ráis szoltak. az anyja úgy "fegyelmezte"hogy promaszokat vágott rá!

Mentek fizetni hoszzú sort tartottak föl,és a kislánny elszaladt a pénztár rá várt de meg nem verte volna azt ro..hadt kölykét.Még annyit sem csinált hogy rácsapjon a kezére!Kérdem én!miért hagyja hogy másik előtt meglázza?még verteis az anyját!

Nem a gyerek hibája ez hanem a szülőé!De nem azt mondom hogy verje meg fakanállal hanem hogy kis füz vesszőt levág csak a fenekére üt ,és kész!Nemkell még kiabálni sem vele. nemkell összeverni csak a fenekére de nagyokat!akkor tuti megtanulná!És aztán szobafogság.

2009. jún. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
82%

Nem hagyom hogy visítson, mert van más megoldás: víz. Nálunk bevált. Vizet locsolok az arcába.

Aki egy kicsit is ismeri a gyerekeket abban az áruházban az megérti, hogy ebben a korban milyenek!

2009. jún. 23. 12:59
 12/53 anonim ***** válasza:
80%

A hisztit sokféleképp lehet kezelni. A lehető legrosszabb megoldás a verés. A legegyszerűbb hagyni amíg megnyugszik. Ha látja, hogy semmit nem ér el vele, akkor megnyugszik. Van olyan gyerek, akit ha ilyenkor megkérsz, hogy ordítson hangosabban, akkor abbahagyja. Van amikor el lehet terelni a figyelmét.

Minden szülő maga ismeri a gyerekét, tudja, hogy mi működik éppen nála.

És büntetni is sokféleképp lehet. Lehet, hogy épp a mesekönyv lenne amit legjobban szeret, akkor igenis büntetés, ha elveszem. Büntetés, ha beküldöm a szobájába, kiküldöm a kertbe, büntetés ha ignorálom, büntetés lehet sok minden, ezt megint a szülőnek kell tudnia, hogy mi hat a gyerekére.

De a verés nem nevelési módszer, nem módszer hiszti ellen és nem büntetés.

Csak dacot vált ki és kamaszkorban a kedves szülő kamatostúl vissza fogja kapni a viselkedést (ha nem is visszaütés formájában, de bizalmatlansággal, elfordulással, nemtörődömséggel) .

2009. jún. 23. 13:02
 13/53 A kérdező kommentje:
okéDe ez az anyuka nem ment vele semmire, mondjuk nem is akart!Mi lehet otthon ha a corában ilyen hisztis volt?
2009. jún. 23. 13:08
 14/53 anonim ***** válasza:
69%
A kérdezőnek vajon van gyereke? Otthon valószínüleg hagyja lenyugodni és kész. Eggyetértek az "üvölts kint" módszerrel, nálunk a büntiszék a menő, de ez is csak otthon működik. Sajnos halálosan ciki amikor mindenki előtt műsor van, de ezt tudják a gyerekek is és direkt cinálják....megverni? áááááááááa semmit nem lehet vele elérni, csak majd azzal jön haza, hogy ő is ver mindenkit a bölcsibe-oviba-suliba
2009. jún. 23. 13:23
 15/53 A kérdező kommentje:
van gyerekem 3éves és 1 éves, és nekem nem kelett megvernem soha!!!a 3 éves fiamat ha hisztizett rácsaptam kicsit a kezére 2 évesen és azóta ha rászólok erősen akkor abba is hagyja a hisztit!Nem hiszem hogy velem a gyerek megfogja csinálni azt amit a corás csajjal csinált a gyereke!
2009. jún. 23. 13:45
 16/53 anonim ***** válasza:
67%
Persze hogy nem, mert félni fog Tőled.
2009. jún. 23. 14:31
 17/53 anonim ***** válasza:
67%

És, ha mégis elkezd hisztizni a fiad? Benne leszel majd a Tényekben, hogy agyonverted a gyereket? Ami manapság sajnos egyáltalán nem ritka hír.

Egyébként azt hittem először, hogy egy gyerek írta ezt a kérdést, akit idegesítenek a kisgyerekek. De, hogy egy anya így gondolkozzon? Nekem nincs gyerekem, de nem tudnék ilyet mondani bárkire is, hogy miért nem veri a gyerekét.

Csodálom, hogy még nem tiltottak ki erről az oldalról, vagy legalább nem törölték a kérdést.

2009. jún. 23. 14:46
 18/53 anonim ***** válasza:
82%

(Azért kíváncsi vagyok hogy vészeled át a még következő kb 3 dackorszakot amik sokkal keményebbek mint a 3 éve kori.)

Azt gondolod a te gyereked nem fog ilyet csinálni. Rendben. De nem fogja elmesélni az első szerelmét se, ha valaki megbántotta a suliban azt se, amikor először lefekszik valakivel azt se. Nem hozzád fog jönni a problémáival és az örömeivel. Az enyémek hozzám jönnek és ennek örülök.

2009. jún. 23. 14:49
 19/53 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén szólva én is azt hittem, egy tini írta ki a kérdést...Főleg az "tetszik", hogy azt írod, a "rohadt kölykét"...Meg vágjon le egy fűzvesszőt... Érdekes. Biztosan nem volt kellemes az anyukának sem, és tuti, hogy otthon elbeszélgetett a gyerekkel. Nekem is van egy 6 éves lányom, véletlenül éppen elég akaratos, pedig nem hagyunk rá mindent! Egyszerűen nem minden a nevelés, vannak olyan típusú gyerekek, akik nagyon határozott személyiségek. Az én lányom is nagyon okos, talpraesett, de néha én is el tudnám képzelni, hogy Ő is hisztizne egy adott helyzetben, és az nagyon kellemetlen lenne. Mások előtt pláne nem verném meg. Nálunk segít a határozottság.
2009. jún. 24. 13:58
 20/53 anonim ***** válasza:
91%
Egyet értek az utolsó válaszolóval,én is kamu kérdésnek hittem...még most sem vagyok biztos benne,h nem az.Sztem a kérdező saját magából indul ki,és ő is üti a gyerekét.És talán vidéken él(fűzfavessző brrrr)...nekem 2 gyerekem van,de SOHA nem bántottam(a nagy 17 múlt,a pici 1 éves)és nem is fogom.Semmi értelme.A verés a szülői tehetetlenség jele.Én mindig mindent meg tudtam értetni vele,és úgy látom,a kicsi is hasonló gyerkőc.De ha nem érti,akkor sem ütöm meg,hanem megvonok dolgokat(számítógép,tv nézés stb.)De a kérdezőnél se lennék szívesen gyerek,az biztos.
2009. jún. 24. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!