Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Corában volt egy orditós 6...

Corában volt egy orditós 6 éves kislány és a pénztárnál elszaladt mikor anyja fizetett. Anyja nem is verte meg miért?

Figyelt kérdés

még ütte is azt a buta anyját!1 oráig voltunk addig visitott.Már többen ráis szoltak. az anyja úgy "fegyelmezte"hogy promaszokat vágott rá!

Mentek fizetni hoszzú sort tartottak föl,és a kislánny elszaladt a pénztár rá várt de meg nem verte volna azt ro..hadt kölykét.Még annyit sem csinált hogy rácsapjon a kezére!Kérdem én!miért hagyja hogy másik előtt meglázza?még verteis az anyját!

Nem a gyerek hibája ez hanem a szülőé!De nem azt mondom hogy verje meg fakanállal hanem hogy kis füz vesszőt levág csak a fenekére üt ,és kész!Nemkell még kiabálni sem vele. nemkell összeverni csak a fenekére de nagyokat!akkor tuti megtanulná!És aztán szobafogság.

2009. jún. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
72%
És ahhoz mit szólsz,ha én Téged ütöttelek volna fűzfavesszővel,mert nem használsz írásjeleket és mert egy primitív őstulok vagy? ..
2009. jún. 24. 16:32
 22/53 anonim ***** válasza:
79%

Szia, én biztos rácsaptam volna a kezére ha megüt, szerencsére a fiam(19 hós) nem szokott boltban hisztizni, csak itthon, de ha rámüt, rácsapok a kezére, akkor rögtön tudja hogy rosszat tett, mert egyből jön hízelegni.

Én is láttam már olyant T.coba hogy a gyerek úgy üvöltött hogy zengett az áruház, mert valami krokodilt akart(ezt üvöltötte)a szülök meg kedélyesen cseverésztek, és amikor a pénztárosok szóltak hogy csináljon már valamit(mert egy olyan kocsiban ült a gyerek ami kisautó formájú és azt rúgta verte és úgy üvöltött) akkor megkérdezte az anya hogy mit akkor mondja már meg hogy mit tegyen.... no comment

2009. jún. 24. 17:22
 23/53 A kérdező kommentje:

utolsó!

te hol láttad milyen megyében?mert lehet hogy ezt láttam énis. én berényben láttam azthiszem ott nincs cora akkor az testó lehetett? akkor tesco volt,mert tuti hogy berényben láttam . te nem berényben láttad esetleg?

2009. jún. 24. 17:27
 24/53 anonim ***** válasza:
81%
Van gyereked és még is azt mondod egy másik kisgyerekre hogy "rohadt"?Hát a szemed süljön ki te szégyentelen.Téged is el kellet volna verni gyerekkorodban akkor lehet hogy tanultál volna egy kis empátiát,képzelem milyen kis kiálhatatlan utálatos kölykeid lehetnek egy ilyen anya mellet.Őket is erre tanítod?
2009. jún. 24. 18:00
 25/53 anonim ***** válasza:
68%
Ez csak kamu, érdekes a kérdező el sem tudja dönteni, Cora vagy Tesco. Ha tényleg ott járt, csak tudná melyik üzlet, nem? Ilyenkor örülök, hogy csak kamu az egész, mert durva lenne, ha egy ilyen nő tényleg anya lenne. Remélem nem az.
2009. jún. 24. 18:14
 26/53 anonim ***** válasza:
76%
Az 1 dolog,h a kérdező nem tudja,h hol vásárolt,de azt írta,h elszaladt a kislány.A válaszoló ezzel szemben azt,h egy kosaras kisautóban ült és azt rugdosta...és mégis feltételezi,h ugyanazt az esetet látták.Ez a kérdés kamu,a kérdező pedig egy hazudozó kis r*hadék.
2009. jún. 24. 18:26
 27/53 anonim ***** válasza:
77%

Most őszintén!Ha ez az anyuka ott fenekelte volna el a gyerekét az áruházba,akkor most azon lennél megrökönyödve,hogy nyilvánosan ütötte meg a gyerekét?

Csak annyit még,mit tehetett volna?Még te is járhatsz így!

2009. jún. 24. 20:45
 28/53 anonim ***** válasza:
2009. jún. 25. 06:32
 29/53 anonim ***** válasza:
63%
Van ismerősöm aki,kiskorától kezdve nagyon szigorúan fogja a gyerekét és veri is ha úgy gondolja kijár neki,mondván "5évesen az ő gyereke nem fog hisztizni a boltba"...naaa még 5sem volt és hasonló műsorokat rendezett,annak ellenére,hogy az anyukát nem érdekli a közvélemény és mindenki előtt elveri a gyerkőcöt,de nem ér el vele semmit mert ha nem 3nap múlva akkor 1hét múlva ugyanúgy hisztizik valamiért.A sok veréstől meg inkább agresszív lett a kifiú...
2009. jún. 25. 06:41
 30/53 anonim ***** válasza:
79%

Én lennék a kocsis válaszoló, én Győrben láttam még évekekkel ezelőtt.

Nem tudom mit háborognak itt egyesek. A hiszti bizonyos mértékig természetes, a kisgyerekek fejlődésének velejárója. De az nem hogy a gyerek földhöz vagdossa magát, meg ordítson mint a sakál. A szülőnek kellene rávezetni a gyereket és nem feltétlenül veréssel hogy nem ér el vele semmit a gyerek ha ilyeneket tesz. Az én fiam is próbálkozik néha azzal hogy elfekszik a járdán(ez akkor van amikor meg akarom fogni a kezét mert útkereszteződés következik), ilyenkor felkapom, vagy beültetem a bicajába, ami persze nem tetszik neki, így mostanában már ő nyújtja a kezét ha zebra közeleg hogy fogjam meg és úgy kelünk át.

2009. jún. 25. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!