Mit csináljak hat éves fiammal? Iszonyú amit művel, ordít velem, nem fogad szót. Valami tanács?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 14:53
31/34 anonim válasza:
Az óvónéni válaszoló nagyon-nagyon jó tippeket adott!!! :D
Én is csak ajánlani tudom a Gordon-módszert (F.Várkonyi Zsuzsa könyve) illetve az eredetit :
Thomas Gordon : P.E.T. (A szülői eredményesség tanulása / Kipróbált út a kölcsönösen boldog szülő-gyerek kapcsolathoz) című könyvet.
Thomas Gordon : Tanítsd gyermekedet ÖNfegyelemre
Nekem mindegyik könyv megvan, sokat tanultam belőlük, nyugodtan mondhatom, hogy mióta ezt a módszert megtanultam, a gyerekeimmel tényleg boldog a kapcsolatunk! :D
32/34 anonim válasza:
Itt is itt volt a fűzfavesszős gyerekverő!
Valószínű neki okosabb módszere nincs.
Kedves kérdező,én csak annyit tudok neked mondani,hogy ne kínozd magad,biztosan jó anya vagy.Minden tiszteletem a tied,nehéz lehet egyedül állni a sarat.
33/34 anonim válasza:
Jól verd meg! Aztán ha bőg még jobban!talán igy hatásos lessz!!Csak aztán arra figyelj,hogy nehogy meg sajnáld!
34/34 anonim válasza:
kénsava lábára. mond neki, hogy elveszed a szobáját utána a ruháját utána nem ehet az anyja kajájából utána kiteszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!