Anyukák kellene 1-2 jó tanács és tipp hogy hogyan szoktassam a 2 éves kisfiam bilire?
Akár hogy igyekszem nem akar a bilire ülni és elvégezni a kisdolgát illetve a nagyot.
1 már sikerült bele kaksiznia és pisilnie de azota ha ráültetem akkor elkezd sirni .Türelmes vagyok és nem eröltetem a bilizést naponta töbször ültetem rá és mellé ülök közben nézek vele mesét hátha az meg nyugtatja és igy könnyeben szokik a bilire de ez sem segitett . valaki segitsen mert tanácstalan vagyok és a türelmem is kezd elfogyni :( nem tudom mitévő legyek.
Nem akarok mások után menni csak a családban mindenki azzal traktál hogy nincs elmaradva a gyerek? ezért kérdeztem meg itt hogy mi a helyes megoldás és van-e jó bevált trükk hogyan lehet bilire ültetni a kicsit sirás nélkül :)
a macis ötletet külön köszönöm ki fogom probálni .
egyébként mikor jó idö van leszoktam venni rola a pelust és olyankor szoktam probálgatni a bilit nah meg persze a wc -t is probáltam ugy is hogy én ülök rajta és ugy hogy külön ráraktam , meg ugy hogy ketten ültünk rajta . a bilivel meg azt is kiprobáltam már hogy ( kicsit ciki ) de én is bele pisiltem és mutattam neki hogy oda ell pisilni és elöször tetszett neki hogy én is bilire ültem féloráig játszottunk hogy egyszer ő majd én ülök rá persze a vizeletet eltávolitottam :) , mikor nincs rajta pelus és mikor bepisil persze a parketára utána szol hogy kakaa , a pisit és a kakit egy kalap alá veszi :).
Meg nyugtattatok hogy nincs elmaradva a kisfiam semmivel nagyon szépen köszönöm :)
enyém 22 hónapos....őt sem érdekli a bili
sőtt, hozza a bilit ráül és követeli a mesét, de smemit nem produkál bele.....
képes 1-1,5 órát rajta ülni mesét néz, játszik de smemi
aztán feláll és pisil a szőnyegre :P
kb ennyi
én ma már bosszankodtam is emiatt, így eltettem a bilit majd pár hét múlva előveszem megint...
Megértelek, engem is azzal traktál mindenki,h az övé már másfél évesen szobatiszta volt, főleg anyósom....hú de utálom.
nekünk van kert ott pelus nélkül van, kirakom a bilit és ,momdom h oda pisiljen. ez kint működik de bent vhogy nem. a kaki meg egyáltalán nem, az belemegy a bugyiba. szóval ha elkezded, biztos be fog csinálni néhányszor. és most töltöttük a 2 évet. szerintem napokon belül ráveszem magam és leveszem bent is a pelust, tényleg bilizni kellene. a tesó 8 hónapos és nem olcsó mulatság a 2 pelenkás.
ja és mivel kint nagyon ügyesen bilizik, ezért szerintem már érett rá, csak rögzülni kell a kis fejében is, h a szobában is bilizünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!