Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák kellene 1-2 jó tanács...

Anyukák kellene 1-2 jó tanács és tipp hogy hogyan szoktassam a 2 éves kisfiam bilire?

Figyelt kérdés

Akár hogy igyekszem nem akar a bilire ülni és elvégezni a kisdolgát illetve a nagyot.

1 már sikerült bele kaksiznia és pisilnie de azota ha ráültetem akkor elkezd sirni .Türelmes vagyok és nem eröltetem a bilizést naponta töbször ültetem rá és mellé ülök közben nézek vele mesét hátha az meg nyugtatja és igy könnyeben szokik a bilire de ez sem segitett . valaki segitsen mert tanácstalan vagyok és a türelmem is kezd elfogyni :( nem tudom mitévő legyek.

2011. aug. 1. 10:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én másfél évesen kezdtem a fiamnál. mégpedig olyan megfontolásból, hogy nnyáron töltötte a 3at, és szerettem volna h ekkorra túl legyünk rajta.

Nem jött össze. nem tudom az okát, de mindenesetre, 2éves pár hónapos volt mikor nappalra szobatiszta lett, de éjjelre még nem, persze ennek (betegség) állt a hátterében (mandula). Ez nagyon viszavetette nála, de én játszattam a bilin, könyveket nézegettünk, mesét olvastunk, és mindig játszott. a másik dolog meg a jutalmazás volt, az elején kapott túró rudit ha ráült, aztán ha belement a pisi, majd a kaki. mindent csak fokozatosan, majd akkor kapott jutalmat ha száraz volt a pellus.

Nekem az a a véleményem, hogy ezt nem lehet fél év alatt elintézni. Persze ez is gyerekfüggő, lehet ha nem csináltam volna semmit akkor is ugyanígy állnánk, nem tudom. hiszen két dolgot egy gyereken nem lehet kipróbálni. sok sikert :)

2011. aug. 1. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!