Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A másfél éves kislányom...

A másfél éves kislányom rászokott az "orrturkálásra" (tegnap este már olyan szintre jutott, hogy vérzett is az orra), van valami tanács, hogyan tudnám leszoktatni róla?

Figyelt kérdés
Persze, ha észreveszem rászólok és abba hagyja, de ha lefektetem vagy ha a szobájában játszik akkor nem tudok rászólni, mert nem látom!
2010. jan. 25. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Túl sokat nem tudok hozzászólni...

A tiltással gyakran ellentétes hatást érnek el.

Nem látja valakitől a környezetében? Mert utánzással tanul. Akkor ezen változtatni.

2010. jan. 25. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy idő után magától le fog róla szokni, de ha erőlteted, tovább tart.

Ha sokat vérzik tőle az orra, javaslom a rutascorbin szedését.

2010. jan. 25. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem gilisztas vajon? azert szoktak turni az orrukat az emberek nagy resze.En mikor kicsi voltam azert turtam mert gilisztas lettem es anyukam elvitt kivizsgalasra. Na meg sokat szokott viszketni az orra ? akkor lehet hogy az a baj. Egy 16 hos kislany anyuja.
2010. jan. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!