BILIBO? Másfél évesem tudna már vele mit kezdeni?
A fiamnak kb. 1 éves korától megvan, azóta kb játéktároló. Most lesz két éves... Néha előveszi, akkor játszik vele, de még nagyon nem arra használja, amire való (egyensúlyfejlesztés). Egyébként mi is szoktuk benne forgatni, meg ő is beleül, meg jó dolog, de lehet, hogy inkább a nagyobbaknak.
Viszont a bölcsiben is van bilibojuk, de kisebb (nem ilyen 3 csúcsos a teje, hanem csak 2, szóval egy ovális a teteje is, és a két csúcson van kapaszkodó) Ez jobban való szerintem ilyen kicsinek, abba bele is ült egyből az első nap, tudta, mire kell használni :o))
Aham...szóval többféle van??????
Nagyon aranyosak vagytok,hogy írtatok!!!
Kedves 2.válaszoló...be tudnád esetleg linkelni mindkét félét?És hogy melyik lenne jó nekünk?
2. vagyok. Nekünk ilyen van, szerintem te is erre gondoltál, hiszen ez a Bilibo: [link]
Ami a bölcsiben van, olyat még nem láttam sehol, nem is biztos, hogy annak is bilibo a neve, lehet, hogy csak valami régi fejlesztő játék.
igen én erre gondoltam....kár,hogy a másikat nem tudjuk mi lehet :(
nade sebaj,megveszem és ha most nem,jó lesz később:)
jajjjj, csak hezitálok :)))
valakinek esetleg van még tapasztalata???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!