14 éves gyerekem bánt szóban és újabban ellök és kicsavarja a kezemet, ma van a születésnapja reggel 10-kor elment és még mindig egyedül vagyok a születésnapján, nélküle. Hogyan és honnan kaphatnék sürgős segítséget?
Hát én eg ykussért úgy szájon vágnám, a falnak esne. Én nagyon kedves és finom vagyok, és sohasem bántottam a gyerekeket, kis korukban sem. De a lányom mégis kapott két pofont. Egyiket az utcán a barátnői szeme láttára, mert nem úgy zsólt! Nem mondott csúnyát, csak rossz volt ahangsúly. A másikat amikor 16 évesen nem jött haza csak reggel, én meg agyon izgoltam magam. Szétszakadt a karkötője, olyat kapott és még a tőlem kapott ajándékot is széttéptem(amit megbántam) Soha többet semmi problémánk nem volt aztán egymással.
A fiam fején meg széttörtem egy dinnyét 20 éves korában, mert teljesen szétesett, fel se kelt, nem tanult, nem dolgozott, nem mosakodott. Nagyon megsértődött, de másnap magához tért és azóta is magánál van. Ennyi belefér. De tényleg, én eg ynyuszika vagyok, egy kétlábon járó kedvesség amúgy, és anyucika.Néha ilyne is kell, ne félj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!