Liva kérdése:
14 éves gyerekem bánt szóban és újabban ellök és kicsavarja a kezemet, ma van a születésnapja reggel 10-kor elment és még mindig egyedül vagyok a születésnapján, nélküle. Hogyan és honnan kaphatnék sürgős segítséget?
Figyelt kérdés
14 éves a gyerekem, újabban sok a gond vele, nem tanul bukásra áll, korrepetálásról ellóg amit pedig fizetek. Sportol 10 éve újabban csak néha megy edzésre. Elkezdett csavarogni este 9-10-kor jön haza, én meg keresem az után . Már bántalmaz is neki lök a falnak vagy úgy meglök hogy ráesek a szőnyegre. Ma van a születésnapja minden szépen előkészítettem az asztalon, az első szava ő most elmegy, nem akartam neki erre pénzt adni, kitépte a kezemből a táskámat és kivett belőle pénzt, amúgy sincs sok. Ki is csavarta a kezemet és "te kutya"-nak nevezett. Ordibál folyamatosan az albérletben velem, én nyugtatgatom erre direkt odaáll az ajtó elé, hogy a folyóson jól hallható legyen. Csak sírok és már az egészségemre megy rá. Az apja külföldi és külföldön is él, némi pénzt küld de ebben ki is merül a nevelés nála. Nekem nincs senkim csak a gyerekem és a szívem szakad meg.2012. márc. 3. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!