14 éves gyerekem bánt szóban és újabban ellök és kicsavarja a kezemet, ma van a születésnapja reggel 10-kor elment és még mindig egyedül vagyok a születésnapján, nélküle. Hogyan és honnan kaphatnék sürgős segítséget?
Na de látod, hazajött veled!!
Leht, hogy valahogy , valahol örül ennek a több figyelemnek. Hogy látja, hogy mindenre képes vagy érte. Csak látja.
Jó lenne, ha az apja tudna segíteni. Még ha számonkérné telefonon, az is valami.
van egy ismerős család, a nagymama neveli itt a gyerekeket(nagyok) a nagypapa szigorú, egy hónapban egyszer idetelefonál Amerikából. De a gyerekek félnek, nehoyg panasz legyen rájuk, a mamának néha azért engedelmeskednek, nehogy elmondja apapának, hoyg nem jók voltak.
Nme vagy teljesen egyedül Beszélni látod itt velünk is tudsz. Mondd el az ismerőseidnek, ne szégyeld(amelyikben bízol) legaább lekileg erősítenek.
Ott a nevelési Tanácsadó is, biztos tudnak jó tanácsot, ők sok ilyen kamasszal találkoznak.
Remélem, az apja besegít majd valahogy.
Jó lenne, ha majd egyszer találnál párt, könnyebb lenne minden.
"a többivel meg kiabáltam hogy hagyják a fiamat"
De csak nem képzeled,hogy kényszerítik,hogy lógjon velük?Nem a többit kéne nevelni.
A fiad saját választása.Nem kisfiú annyira,hogy érte kelljen menni minden áldott nap a McDonaldsba,a Mcdonalds elé,a Mcdonalds mögé....valószínűleg körberöhögnek és fiad is,ne gondold,hogy kiáll melletted,mikor a többiek elkezdik,hogy na már megint jött mami a pici fiáért.Ez gáz.Ne járasd már le magad ennyire,a fiad előtt is.
A megoldás viszont jó.Külföld.Bár,nem hiszem,hogy rajongani fog az ötletért.Sőt,szerintem mindent megtesz majd,hogy ne kelljen mennie.Be fog vetni mindenféle érzelmi zsarolást.Ne alázd meg magad és ne nézz már úgy rá,mint beteg,elesett menekült szegény szerencsétlenre,hogy jajj,hát mindent meg kell tenni érte,segíteni kell neki.A f@szt.Szabályok kellenek és korlátok.Nem beteg.Nem haldoklik.Csak lázad.Én egyedül küldeném külföldre.Az apjához.Betonkemény szabályokat állíttatnék fel és tartatnék be vele az apa helyében.Egyből rájönne,milyen jó volt és itthon és leesne neki a dolog.De biztos nem mennék vele babusgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!