Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ki az aki soha nem vágott még...

Ki az aki soha nem vágott még a fenekére a gyermekének?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves és van,hogy kap a fenekére nagyot, csak olyan figyelemfelkeltőt, nem gondolnám, hogy ez akkora bűn, mint mostanában ezt egyesek felfújják.
2012. jan. 21. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2 éves, még nem kapott :) kamasz korára tartogatom ;D

nem, egyébként apával azt terveztük, hogy egyikünktől sem fog kapni, mindkettőnket vertek gyerekkorunkban, szerintem így érthető :)

2012. jan. 21. 23:09
 12/18 anonim ***** válasza:
2012. jan. 22. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
2 éves volt először a fiam, amikor kikapott, azóta eltel 2,5 év és heti kb. 1x rácsapok a kezére, fenekére, főleg amikor nagyon durva az 1 éves öccsével és nem lehet másképp leállítani, pedig nálunk is van büntetőszék, de utána ott folytatja ahol abbahagyta:(
2012. jan. 23. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem ütöttem még én sem a fenekére. Olyan már volt, hogy megfogtam a két karját és megráztam, vagy bependerítettem a szobájába – elég szarul is éreztem magam utána.

Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy zsigerből jön neki (nyilván egy határon belül értem), ha már nagyon elszáll az agya az embernek, úgyis azt fogja csinálni, ami belülről jön, akinek ez a fenekelés, az azt. Bár alapvetően nem értek egyet a veréssel, azt gondolom, amit Vekerdynél olvastam egyszer, hogy ha őszintén jön, akkor nem akkora baj – az a típusú verés a gáz, amikor az utcán sziszegi anyuka a gyereknek, hogy majd otthon kap, és tényleg, otthon, sok idő elteltével, hidegvérrel megveri.

2012. jan. 23. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:

engem eleg durvan vertek kiskoromban, szóval még kiskoromban megfogadtam, hogy én soha.

nemsoka 3 eves lesz a fiam, és varjuk a kistesot, és nem emeltem fel a hangom, és is vertem meg.

mondjuk szerintem a gyerkocom el van kenyeztetve, ezen probalok javitani..

2012. jan. 23. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de engem is vertek kiskoromban, néha nem teljesen jogosan, de nem okoztak vele túl nagy törést. A lelki dolgok sokkal jobban fájnak. Barátnőm szerint viszont, van olyan ember, akinek időről időre kell a fenyítés, mert másként begőzöl. Neki két gyereke van, a nagyobbik (pedig fiú) sosem húzta ki a gyufát, a kislány viszont (és tanúsíthatom, mert tapasztaltam) kb. 1 hónappal az utolsó dádá után már kezelhetetlen. Hisztizik, verekszik, fúriává változik, és tényleg elviselhetetlen. Aztán megkapja a (nála úgy látszik katarktikus) dádát, és mintha kicserélődne. Bűbájos, hízelgős, simulékony és odaadó lesz egyből. És szinte azonnal vidám (persze a kötelező 2-3 perc sírás után). Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. Persze nem kék zöldre veri, csak megrángatja, meg ráver a fenekére. Biztos vagyok benne, hogy ez egy típus. Emlékszem, gyerekkorunkban a szüleim átlagosan 2-3 havonta "verekedtek". Ami úgy zajlott, hogy Anyám addig hergelte szándékosan Apámat, amíg az kínjában meg nem kergettte. Persze meg is pofozta ilyenkor, de láss csodát, Anyám ilyenkor nem a válási papírokat vagy a nagykést vette elő, hanem a jobbik arcát. Egyből szerelmes lett, mint egy bagzó macska. Úgy nézett rá, mint valami mitológiai hősre. Utána hetekig Apuci így meg Apuci úgy volt. :-) Tényleg van ilyen...
2012. jan. 26. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:

2,5 éves lesz,eddig háromszor kapott a fenekére

én nem hinném,hogy van olyan,aki egyszer sem,soha

2012. jan. 30. 08:22
 18/18 anonim ***** válasza:
4 eves lany es masfel eves szinten kislany anyukaja vagyok.Soha nem kaptak a fenekukre se az arcukra.Karjat mar megszorongattam a nagyibbnak es az arcat is megfogtam mar durvabban h ogy nezzen ram.Komoly oknak kell lennie h megussem.Nem tervezem, de nem tartom kizartnak(nemtom atfut a zebran "direkt"meer olyanja van.Vagy valami ilyesmi.Na hangom nekem is van nem kell felbi.Plusz egywsek szerint nyugis anyuka vagyok. Persze mas lenne ha ket ordogfioka kisfiam lenne...
2012. jan. 31. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!