Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ki az aki soha nem vágott még...

Ki az aki soha nem vágott még a fenekére a gyermekének?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves és van,hogy kap a fenekére nagyot, csak olyan figyelemfelkeltőt, nem gondolnám, hogy ez akkora bűn, mint mostanában ezt egyesek felfújják.
2012. jan. 21. 15:49
1 2
 1/18 anonim válasza:
47%
Én, mivel nincs gyermekem. De figyeld meg kérdező, hogy senki sem fogja neked bevallani, hogy rávágott a gyerek fenekére. Attól eltekintve, hogy 99%-uk az anyukáknak bizony odacsap. Nem is kicsit.
2012. jan. 21. 15:52
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem még nem született meg a babám, viszont nővéremről tudok írni. Van hogy oda csap a fenekére a fiának is lányának is, amikor már többszöri figyelmeztetésre se hagyják abba a rosszalkodásukat.
2012. jan. 21. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:

Én még soha meg sem legyintettem - de csak másfél éves, a neheze most jön, már látom :) Remélem, nem hoz ki sosem annyira a sodromból, hogy elveszítsem a fejem és visszaéljek a fizikai fölényemmel.

Nem hiszem egyébként, hogy egy-egy tényleg csak "legyintés" túl nagy trauma lenne a gyereknek, de megszokásból ezt alkalmazni nem igazán egyezik az elveimmel.

Anyukámtól én életemben csak 2x kaptam: egy pofont ill. alapos elfenekelést (azokra máig emlékszem is és jogosnak is tartom) - a szemöldökráncolása sokkal ijesztőbb tudott lenni. Remélem, az enyém is az lesz :)

2012. jan. 21. 16:06
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Én még nem vágtam a gyerekemnek sem a fenekére, sem a kezére, és hidegen hagy, hogy ezt ti most elhiszitek nekem, vagy sem. Nem ítélek el senkit, aki máshogy neveli a gyerekét, de én meg ne legyek hazugnak nyilvánítva.

Egyébként sincs sok értelme egy anonim fórumon hazudni..

2012. jan. 21. 16:09
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Nem még egyiknek se vágtam a fenekére meg sehova se. Olyan volt hogy erősen megszorítottam a karját mikor nem figyelt rám és rohant volna hisztisen az utcán elfele a kamion alá...És olyan is volt egyszer hogy megrángattam a lányomat nem vagyok rá büszke. De ez se jobb mint a fenékre csapás vagy bármi máson csapás. De az hogy ez RENDSZERESEN nevelési eszköz legyen, azt nem tudom elfogadni...azt igen hogy 1-2szer eldurrant az agya valakinek és odasózott azt még talán.
2012. jan. 21. 16:11
 6/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon irigylem a béketűrését annak (ha valóban van olyan) aki soha nem vágott oda.

Nem vagyok rá büszke, nem is tartom jó módszernek, és rendszeresen semmiképpen nem elfogadható, de van amikor az embernek elönti a fhos az agyát.

Meg aztán gyerekfüggő is. Akinek a fia/lánya órákig elrajzolgat és halkan, keveset beszél az nyilván nem verekszik (vagy legalábbis kevesebb az esély rá). Akinek meg van egy hiperaktív nagyobb mellett még 2 csefes kicsi is, annak meg valószínűleg időnként betelik a pohár, még ha nem is így tervezte eredetileg.

2012. jan. 21. 16:29
 7/18 anonim ***** válasza:
az 5 ös vagyok és egyetértek néhány dologban a 6ossal.:) ( gyerekfüggő meg terheltebb helyzet aktív gyerek plusz még 2 kicsi stb.)
2012. jan. 21. 16:31
 8/18 anonim ***** válasza:
30%

4 gyerekem van az 1 évesektől a 15 évesig és egyiknek sem kellett a fenekére csapnom. Igazából egyikhez sem nyúltam még hozzá fegyelmezés céljából.

Van büntiszékünk , és a hangom. Nem ordibálok velük soha, de tudják hogy mikor van a "fegyelmező hangom".

Én büszke vagyok ezekre a dolgokra nagyon. :-)

35.N

2012. jan. 21. 18:59
 9/18 anonim ***** válasza:

Én még sosem csaptam oda a lányomnak. És ez nem hazugság, higgyétek el. 3,5 hónapos :-))

Nálunk sokszor előkerült a nadrágszíj :-( Ilyen messzire soha nem fogok menni, de egy-két odacsapás belefér.

2012. jan. 21. 20:24
 10/18 anonim ***** válasza:
5 éves, ezidáig 3-szor kapott. Azóta ezekben a szituációkan nem hisztizik. Én meg erre vagyok büszke!:)
2012. jan. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!