Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 éves lesz a lányom az...

15 éves lesz a lányom az nagyon önző vissza felesel és nem igazán bírok vele szerintem levegőnek nézz tuna valaki segíteni ebbe?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 10:24
1 2
 11/14 ʙiA ◘♥◘ válasza:
Anyukám se bír velem...sokszor :D ...de hát most mit csináljak,én is 15 leszek pár hónap múlva,de egyszerüen ki nem álhato amikor parancsolgat,meg veszeked valamiért... mi,nagyon jól tudjuk mit kell csinálni,mit szabad,és mit nem szabad,még is néha kihuzzuk a gyufát...egyszerüen próbáljuk jól érezni magunkat,élni a saját kis életünket a barátainkkal,a rosz jegyekről ne is beszéljünk,ha haza hozok pár 1-2 jegyel rosszabbat,akkor már kitör a hideg háború anyumnál...nem értem minek kell veszekedni,mi tudjuk h elbaltáztuk,és igyekszünk is,csak ne veszekedne rám annyira...ijenkor már direkt se tanulok...
2012. febr. 4. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Tessék, az igazság odaát van (az előző hozzászólásban) a leghitelesebb forrásból. ;)
2012. febr. 5. 16:33
 13/14 anonim válasza:
Ha ezt kérdezni kell, az már rossz. Te ismered legjobban a gyermekedet, nem másoknak kéne megmondaniuk neked, mi a jó a te lányodnak.
2012. febr. 11. 23:56
 14/14 ʙiA ◘♥◘ válasza:
Megkérdezhetem hogy te voltál már ilyen helyzetben?előttem szólóhoz...
2012. febr. 12. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!