ADHD-s a gyerekem/szerintem, minden tünet igaz rá/?
akinek van ebben tapasztalata,h kezelte,mennyi idő alatt jött helyre?
milyen szakembert ajánlanátok?
köszönöm!
Mi csak 1x voltunk pszichiéáternél többször nem, egyből Ritalint akart adni
(Anyuka, higyje el iskolás korra nem fogjuk tusdni elekrülni aRitalint)
Anyád:-(((
Egy unszimpatikus nőszemély volt
A Vadaskertbe sem szívesen mentem volna
Egy jó mozgásterápia nagyon sokat segít
Ő majdnem 3 évig járt
Fima 6 éve SNi-s, most 5-es siam sulba jár és jó tanuló.
Nálunk is 4 éves korában vált nyilvánvalóvá,hogy ő sokkal elevennebb,nyugtalanabb a kortársainál.
Megjártunk nevelési tanácsadót,pszichiátert,neurológust,gyógypedagógus-TSMT terapeutát.
Ezek körül a leghasznosabb mint az előttem lévő is írta a gyógypedagógus-TSMT terapeuta által tartott,betanított MOZGÁSTERÁPIA !!! ,vagyis esetünkben a TSMT ,de van több hasonló ami szintén segít.
Helyre jövés az nem biztos,hogy teljes mértékben lehetséges,gyakran életreszólóan elkíséri az egyént a probléma,meg kell tanulni gyermekkorban a szülőnek a helyes hozzáállást,megtanítani a gyermeknek,hogy a későbbiekben miképp próbáljon együttélni adottságával,hogy a lehető legkevesebb kudarc érje és hogy minél jobban beilleszkedjen.
Nevelési tanácsadó(pszichológus)-3.sztanulási képességeket vizsgéló intézet(Zuglóban van), azoka adták a szakvéleményt és a kódot.
( [link]
Nekünk ahhoz is kellet, hogy kijelöljenek egy ovit, mert a nem körzetes oviból kirakták:-((
Mi a nev.ta-ba jártunk Delacato terápiára Kispesten.
Márciuaban voltunk felülviszgálaton, méág 7. osztáylos koráig rajta lesz a kód.
Ha akartam volna leveszik, de hagytam, így legalább:
-kap fejlesztést a suliban(első óta jár)
-ingyen van a könyv
-félárat fizetek a kajáér
harmadik voltam
Hozzáteszem, hogy most 11,5 éves korára semmivel sem különb (negatív ártelemben), mint a többi vele egykorú fiú osztálytársa.
Viszont okos, érteles, könnyen tanul:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!