Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 34. hétben vagyok, a terhess...

A 34. hétben vagyok, a terhesség elején csak ritkán hánytam, most meg kb.3 naponta. Ha vírus lenne akkor szerintem minden nap kéne. Ez is temészetes terhességi tünet? Van vagy volt ezzel így más is?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
nyugi lehet teljesen normális is. most már elég nagy a pici bármikor mozdulhat úgy h ingerli az éppen tele lévő gyomrodat. az én kisfiam rendszeresn rúgott meg amikor éppen jóllaktam! ha nem tudod ételhez (romlott), betegséghez kötni sztem semmi baj. azért legközelebb említsd meg a dokidnak is!
2009. ápr. 28. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, bár én csak a hányingerig jutottam, az elején és 33 körül is.

Kevés hely van a gyomrodnak, laza a záróizom, jön-megy a gyomortartalom, ez ingerelhet.

Egy-két hét és van esély hogy enyhül, ha leszáll a pocakod :)

2009. ápr. 28. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez nem természetes velejárója a terhességnek az utolsó trimeszterben.Mindenképpen említsd meg a védőnőnek,hívd fel telefonon,ő majd megmondja,van -e ezzel teendő?
2009. ápr. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!