Ha szőlőt ennél, ugyanazt a pozitív hatást megkapnád tőle, mintha bort innál. Manapság már szerintem túlvagyunk azon, hogy orvosság ürügyén iszunk alkoholt.
2011. ápr. 20. 17:33
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz 1-2 naponta. Valaki az egész terhességét és szoptatását is végig bagózza. Mondjuk nekem vasat írtak fel.
2011. ápr. 20. 17:34
3/20 anonim válasza:
Hát, valóban jobb lenne ha inkább magas vastartalmú ételeket ennél, mintha alkoholizálnál.
2011. ápr. 20. 17:35
4/20 anonim válasza:
Sokszor az orvos is ajánlja ezt, jobb mint a gyógyszerszedés, nem baj.
(sokan átesnek a ló másik oldalára, borral még egy helyiségben sem akarnak tartózkodni.)
2011. ápr. 20. 17:36
5/20 A kérdező kommentje:
Nem az alkoholtartalma miatt innám mivel anti alkoholista vagyok egyébként...
Kerestem vörösszőlős gyümölcslevet, de nem találtam.
2011. ápr. 20. 17:37
6/20 anonim válasza:
Azért szokták ajánlani mert jobb a felszívódása és a hasznosulása mintha szintetikusan (pl tabletta formájában) venné magához az ember.
Én mégis úgy gondolom, hogy inkább egészséges ételekkel kéne felvenni a megfelelő tápanyagokat és nem borral.
2011. ápr. 20. 17:42
7/20 anonim válasza:
Ha bort iszol rendszeresen, legalább ne mondd azt, hogy antialkoholista vagy, mert ez nevetséges!
A magzat véralkoholszintje épp úgy alakul, mint a tied. Ha te mindemellett inni akarsz, szíved joga. De én inkább vasat szednék.
2011. ápr. 20. 17:52
8/20 anonim válasza:
De baj,mert ez nagyon sok terhesen.
2011. ápr. 20. 19:28
9/20 anonim válasza:
Először is a szőlő nem ér semmit, a bor nem azért jó mert szőlő van benne, hanem az erjedési folyamat során sok antioxidáns keletkezik benne. Másodszor az alkohol nem véletlenül van tilalom alatt a terhesség idejére. Nem a pálinkázást tiltják hanem az alkoholt ami van a borban. Szerintem kérj más alternatívát az orvostól. Nekem vastablettát kellett szednem vérszegénységre meg B vitamint.
2011. ápr. 20. 20:24
10/20 anonim válasza:
Dm-ben van bio vörös szőlős innivaló. Alnaturás. Merem ajánlani neked :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!