Ugye nem baj ha terhesség alatt 1 dl vörösbort megiszok 1-2 naponta?
Nem baj, ne aggódj, nyugodtan idd.
Abban annyira kevés alkohol van, és miután átment a májadon, semmi nem megy belőle a babának.
Amúgy a vashiányt nem lehet gyümölcsökkel visszapótolni, ha kicsit vagy vérszegény, erre ideális, de ha nagyon, akkor írass fel vasat, azt csak tablettával lehet pótolni.
De napi 2 dl vörösbor még alapesetben is egészséges, persze csak a jó minőségű száraz vörösbor.
A kritikus hozzászólásokat elfogadnám, ha ismernétek.., de ez nem így van.
Az építő jellegű válaszokat köszi szépen.
Ki-ki döntse el maga, hogy milyen választ adott.
Inkább vegyél jó minőségű feketeszeder szörpöt, céklalevet,vastartalmú ételeket egyél. Nézd meg,hogy a gyerekeknek mit ajánlanak vashiányra,azzal biztos nem ártasz. Nézz utána mi segíti a vas felszívódását.
Egyik orvos ajánlja a bort, a másik nem. Én biztos nem innám. Azzal rendszeresen alkoholt juttatsz a szervezetedbe.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Nem lesz tőle semmi bajotok!Nekem is ajánlotta az akkori dokim az első, és a mostani dokim a mostani terhességemnél.
A kritikusoknak meg annyit,hogy szegény kismama nem borosüveggel akar futkozni a nap 24 órájában és nem töményet vedelni egy füstös kocsmában...Hanem 1-2 naponta 1dl vörösbort meginni a vérszegénységére... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!