Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem baj ha terhesség...

Ugye nem baj ha terhesség alatt 1 dl vörösbort megiszok 1-2 naponta?

Figyelt kérdés
Kicsit vérszegény vagyok a vérvétel alapján és többen ajánlák a bort, mint vérképzőt.
2011. ápr. 20. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem baj, ne aggódj, nyugodtan idd.

Abban annyira kevés alkohol van, és miután átment a májadon, semmi nem megy belőle a babának.

Amúgy a vashiányt nem lehet gyümölcsökkel visszapótolni, ha kicsit vagy vérszegény, erre ideális, de ha nagyon, akkor írass fel vasat, azt csak tablettával lehet pótolni.

De napi 2 dl vörösbor még alapesetben is egészséges, persze csak a jó minőségű száraz vörösbor.

2011. ápr. 20. 21:28
 12/20 A kérdező kommentje:

A kritikus hozzászólásokat elfogadnám, ha ismernétek.., de ez nem így van.

Az építő jellegű válaszokat köszi szépen.

Ki-ki döntse el maga, hogy milyen választ adott.

2011. ápr. 20. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább vasat szednék, az ártlmatlanabb mint a bor.
2011. ápr. 20. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
semmi bajotok nem lesz tőle, se neked, sem a babának
2011. ápr. 20. 22:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vegyél jó minőségű feketeszeder szörpöt, céklalevet,vastartalmú ételeket egyél. Nézd meg,hogy a gyerekeknek mit ajánlanak vashiányra,azzal biztos nem ártasz. Nézz utána mi segíti a vas felszívódását.

[link]

Egyik orvos ajánlja a bort, a másik nem. Én biztos nem innám. Azzal rendszeresen alkoholt juttatsz a szervezetedbe.

2011. ápr. 21. 00:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, még akkor körbenézek.
2011. ápr. 21. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
A 12. hét után akár minden este megihatsz 1-2 dl vörösbort! Semmi bajotok nem lesz tőle! Több orvos is ajánlotta nekem, az eddigi 4 terhességem alatt ittam is 1-2 naponta (nem csak vérszegénységre, hanem méhösszehúzódásokra is jó, sőt, remek antioxidáns-forrás), és természetesen, semmi baja nem lett a gyerekeimnek, sőt, az átlagnál okosabbak! Anyukám annak idején (szintén orvosi javaslatra) töményet ivott a terhességei alatt (méhösszehúzódásokra), és lett 3 "db" diplomás, többnyelvvizsgás gyereke! Úgyhogy ekkora mennyiségben nyugodtan ihatod, ez nem eretnekség! Aki fél tőle, az ne igyon!!! És nyugodtan leszavazhattok, akkor is orvos ajánlotta!!!
2011. ápr. 21. 12:22
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Nem lesz tőle semmi bajotok!Nekem is ajánlotta az akkori dokim az első, és a mostani dokim a mostani terhességemnél.

A kritikusoknak meg annyit,hogy szegény kismama nem borosüveggel akar futkozni a nap 24 órájában és nem töményet vedelni egy füstös kocsmában...Hanem 1-2 naponta 1dl vörösbort meginni a vérszegénységére... :D

2011. ápr. 21. 18:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszi a tömör és velős összegzést. :)))
2011. ápr. 22. 10:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon Szívesen!!! :)))))
2011. ápr. 23. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!