Hogyan lehet így bánni egy gyerekkel? Szerintem szörnyű!
Az van, hogy van a szomszédunkban két kisfiú, az egyik 8, a másik kb 3-4 éves.
A szüleik szerintem nagyon rosszul nevelik őket.
A gyerekek állandóan az udvaron játszanak, és ha csinálnak valami rosszat, a szülők egyből odamennek hozzájuk, és ordítoznak, és megverik őket.
Tegnap is mikor kint voltam a mi udvarunkban, akkor hallottam, hogy a nagyobb gyerek azt kiabálja, hogy: de véletlen volt anyu! (többször is)
Az anyja meg kiabált vele, aztán elverte! Hallottam, hogy csattant valami, többször is. Anyu azt mondta, hogy látta már párszor, ahogy a gyerekeket nadrágszíjjal (!) verik. Az udvaron. Átlátszó (ilyesmi : [link] ) kerítésük van, tehát az egész utca láthatja, ahogy megverik őket, és még messzebről is lehet hallani a kiabálásukat.
El nem tudom képzelni azt a szégyent, amit a gyerekek érezhetnek...
én a helyedben felvenném videóra amikor ordítozik a gyerekkel és megveri, majd besétálni a gyámügyhöz vagy a rendőrségre és megmutatnám, hogy az anyuka hogyan bánik a gyerekekkel.
Nagyon haragszom az ilyen szülőkre, most hétvégén is a párommal felmentünk sétálni a hegyekbe és ott volt egy pár olyan max 3 év körüli kis fiúval, a gyerek elejtett valamit az anyja meg se várta, hogy a gyerek felveszi-e vagy sem hanem elkezdet ordibálni de nagyon. Majd sétáltunk lefelé és ők is jöttek mögöttünk de gondolom a kis krapek elfáradt és megállt le akart ülni erre az anya, megint ordibált, mindennek elhordta.
Szerintem is csaladsegitonek kene szolni. Ez nagyon szornyu. :(
En egyszer egy szupermarketben voltam szemtanuja egy esetnek. A gyerek el akart szaladni amig az anya valamit levett a polcrol. Az anya eszrevette es egy nagy ordiballasal visszarantotta, hatracsavarta a kezet ugy, hogy a gyerek lefekudt a fajdalomtol a foldre. Meg 2 eves sem volt a pici. :( Ott tartotta lent a foldon hatracsavart kezzel mikozben orjongott es ordibalt neki meg mindennek elhordta. Az emberek le voltak dobbenve. Egy ferfi ment oda (aki a felesegevel meg a kislanyaval vasarolt) es szedte ki a keze kozul a gyereket. Nagyon durva volt, utanna nem tudom mi tortent de remelem feljelentettek ezt a szemetet. :(
Kedves utolsó!
Nem voltam olyan pofátlan, hogyha hallom, hogy bántják a gyereket, akkor még oda is megyek megnézni. Anyukámnak viszont elhiszem, mert ő LÁTTA, hogy nadrágszíjjal verik a gyerekeket. Miért találna anyu ilyeneket csak úgy ki? Én is hallottam, hogy csattant valami, és az biztos nem kéz volt.
akkor nem kellett volna gyereket szülni ha
csak azért szülte hogy megverje őket !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!