Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan lehet így bánni egy...

Hogyan lehet így bánni egy gyerekkel? Szerintem szörnyű!

Figyelt kérdés

Az van, hogy van a szomszédunkban két kisfiú, az egyik 8, a másik kb 3-4 éves.

A szüleik szerintem nagyon rosszul nevelik őket.

A gyerekek állandóan az udvaron játszanak, és ha csinálnak valami rosszat, a szülők egyből odamennek hozzájuk, és ordítoznak, és megverik őket.

Tegnap is mikor kint voltam a mi udvarunkban, akkor hallottam, hogy a nagyobb gyerek azt kiabálja, hogy: de véletlen volt anyu! (többször is)

Az anyja meg kiabált vele, aztán elverte! Hallottam, hogy csattant valami, többször is. Anyu azt mondta, hogy látta már párszor, ahogy a gyerekeket nadrágszíjjal (!) verik. Az udvaron. Átlátszó (ilyesmi : [link] ) kerítésük van, tehát az egész utca láthatja, ahogy megverik őket, és még messzebről is lehet hallani a kiabálásukat.

El nem tudom képzelni azt a szégyent, amit a gyerekek érezhetnek...

2011. aug. 24. 11:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Révbe értünk már. Lehet lepontozni,de nem tudom szó nélkül hagyni. Aki nem csapott még a gyerekére,az egy szupervumen és szerintem egy hazug disznó,vagy olyan elvakult a gyerekétől,hogy nem tudja,hogy neveletlen majom!!!!Tapasztalatból beszélek,nem provokálok. A kérdező,meg nem lett volna pofátlan,ha tényleg meggyőződik,hogy csapják-vágják a gyerekeket. Ha viszont tényleg így verik őket,tenned kell valamit!Védőnői szolgátat,gyámügy.
2011. aug. 28. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj.Engem szinte naponta valamiért megpofoznak,sot nem egyszer elofordult a szijazas is.11/f
2011. aug. 28. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11/f akit naponta megpofoznak!

Ne hidd, hogy ez így van rendjén. Kérj segítséget az iskolapszichológustól, iskolai gyermekvédelmi felelőstől, gyerekorvostól, vagy más felnőttől, akiben bízol. Ha azt mondják, viselkedj rendesen, és akkor majd nem bántanak, keress egy másik felnőttet, mert az illetőnek nincs igaza. A gyilkosokat meg a rablókat sem verik a börtönökben, akkor egy gyereket miért volna szabad bántalmazni?

Ha a környezetedben nem találsz segítséget, hívd a Kék vonalat, ami egy gyermekek számára működtetett névtelenül hívható segélyvonal. A számuk 116 111 (1-es körzet) de az interneten is megtalálod őket.

Tisztelheted és becsülheted a szüleidet, tedd is ezt. Nyilván szeretnek és jót akarnak neked, de jószándékúan is követünk el hibákat mi felnőttek is. Kérj segítséget!

2011. aug. 31. 15:16
 14/18 anonim válasza:
100%
Jobb ha teszel valamit... amikor úgy 11 éves volt a bátyám anyám bezárta a pincébe ( én akkor voltam 8) azért mert nem ette meg az ebédet... vannak ilyen szülők... a nővéremet szétverte mert éhes volt és szólt anyunak, de ő épp el volt foglalva... apukánk kinn volt külföldön mert ott dolgozott hozott is haza pénzt nem is keveset de abból senki se kapott csak anyu. Azóta csak a két húgom él vele de ők csak féltestvéreink...Persze anyu nem tudja, hogy mi tudjuk... vannak ilyen szülők akik... ok nélkül...vagy kicsi okkal... de anyu tanult abból ami akkor történt mikor kiderült, mit tett nővéremmel, és a bátyámmal... és most már nem meri még megpofozni se a kicsiket...
2011. szept. 10. 10:54
 15/18 anonim válasza:
mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a helyi gyermekjólétisekkel (vagy ahová tartozik az a hely, ahol élsz). ezt nem szabad annyiban hagyni!
2011. szept. 17. 15:33
 16/18 anonim válasza:
100%
Nagyon nagyon szörnyű
2011. szept. 23. 06:40
 17/18 anonim válasza:
AZ anyja az 1 ki****ott p***a a kérdésből de szeritem p***a nagyon az anyuka
2011. dec. 31. 15:41
 18/18 anonim válasza:
vegul mi lett az eredmeny? el lett feledve?
2016. szept. 23. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!