Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2 eves lanyom rettenetesen...

2 eves lanyom rettenetesen hisztis. Ordit foldhoz veri magat ha valmi nem sikerul neki vagy nem engedjuk meg eppen! En mar ezt nem birom utolso lelegzetveteleig ordit es nem talalok megoldast. Beszelgetes sem es buntetes sem hasznal! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 22:16
1 2
 11/14 szokratesz ***** válasza:
100%

"kitolok a gyerekkel"

kicsit süket duma annak a fényébe, hogy a mai felnőttek közt kicsit több a normális mind a most felnövő nemzedékben lesz.

Egy kis hideg víz nem okoz semmi olyan mély traumát ami kihatna szülővel való viszonyára

legfeljebb megtanulja, hogy "ki az úr a házban"

2012. jan. 17. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is ijen gyerek voltam, sőtt én el is ájultam úgy ordítottam. Anyám leöntött egy kis vízzel és abbahagytam.

És nem változtatott a kapcsolatunkon semmit.

Ha a bolt közepén rapliztam akkor ot hagyott, ha az utca közepén akkor ott hagyott, mert mivel csak hiztiztem akkor utána mentem. És utána nem azért sírtam mert hiztiztem, hanem mert megijedtem hogy itt hagy. Után már megnyugodtam mikor fogtam a kezét.

Menjetek el sokat sétálni, vagy túrázzatok egyet. hidd el ha kimerül akkor nem lesz ereje hisztizni. Ne vedd figyelembe a nyávogást, mert ha látja hogy elér vele valamit akkor tovább fojtatja.

Szomszédomnak pontosan most oldódott meg az effajta gondja, és képzeld! Az ő gyereke tört zúzott. A sarokba állította, ahol nem volt semmi amihez nyúljon.így sikerült megtörnie (csúnya szóval) a hisztit.

Nézd a viasaton a dada sorozatot, mert ő az alapján neveli a gyereket, és tényleg jó...

2012. jan. 18. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek mentalitásától függ, hogy mi okoz mély traumát. Nekem sokkal kisebb dolgokat csinált meg az anyám velem, amikre még mindig úgy emlékszem, hogy görcsbe szorul tőlük a gyomrom, pedig már jócskán felnőttem.
2012. jan. 18. 12:15
 14/14 anonim válasza:
Alaposan verd meg
2012. jan. 31. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!