6hetes terhes vagyok, és rettenetesen megfáztam. Mit ajánlanátok? Szedtetek valami gyógyszert?
semmit nem szedhetsz ami gyógyszer készítmény az elsö 12 hétben.
vagy is szedhetsz de magas rizikó faktor hogy a belsö szervek nem rendesen vagy elváltozással fejlödnek ki.
a 12-ik hét után lehet paracetamol tartalmu dolgokat szedni, de akkor is inkább kerülni kell.
ha nagyon oda vagy menj el orvoshoz.
Én mst szedtem az Oscillot.Már meglévő betgegségnél 6 óránként vettem be úgy, ahogy az a dobozon van.Nekem nagyon bevált.
Előző terhességemnél ami ilyenkor használt a fokhagyma volt.Egy gerezd fokhagymát átnyomtam fokhagymanyomón, és beletettem egy evőkanál mézbe.Letuszkoltam egy jó nagy falat kenyérrel.Azt napi többszöt ismételtem.Két nap alatt rengeteget használt.Azt elárulom, hogy szerintem borzalmas az íze.Torokfájásra sós-vizes gargalizálás vált be.Ami még jó ilyenkor az a frissen facsart grapefruit magas C vitamin tartalma miatt.
Kamilla tea, az fertőtlenít is, ha nem csak megfáztál.
Pihenés, alvás. Na meg irány a doki. A láz a legveszélyesebb.
Szia!
Én 10 hetes vagyok,és én is nagyon megfáztam,meg is ijjedtem,mert 3-4 napig nagyon rosszul tudok lenni.De vettem gyógyszertárban az előttem már említett hársfateát,azt jó forrón csak mézzel ízesítve ittam este,és ecetes tormát ettem (nagyon csípett),amitől kidugult az orrom,és a c vitamint hordóskáposzta formájában vittem be:)Ez volt tegnapelőtt este,tegnap sokkal jobban voltam,már az orrom is alig folyt,ma pedig szuperül érzem magam :)Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!