Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkezes? Kedves anyuka. Te bal vagy jobbkezes vagy?
Én is balkezes vagyok :) Anyukám direkt szólt mindehol (ovi, suli), hogy meg ne próbáljanak rám szólni, tessék csak hagyni bal kézzel írni, SŐT első, második osztályban kifejezetten megkérte a Tanárnőmet, hogy úgy ültessen, hogy ne zavarjam a jobb kezeseket :) Így általában ablak mellett ültem :D
Azzal nem értek egyet, hogy az emberek, nők 95%-a jobbkezes, szerintem ez az arány most már 60-40% vagy még jobban kiegyenlített. Én rengeteg balkezest ismerek a környezetemben :) (kb ilyen arányban..)
Harmadik amit még akartam írni, hogy az a vicces, h anyukám és apukám is jobbkezes, ezért étkezésnél késsel villával úgy eszem mint a jobbkezesek, de a kanál a bal kezemben van...Ugyanis :D amikor tanultam késsel villával enni, anyáék képtelenek voltak balkezesek módjára megtanítani :D Szegények annyit bénáztak, hogy mondták, már nem érdekli őket, megtanulok úgy enni ahogy ők :DDD
Emiatt mindenhol pakolgatom a rendesen megterített asztalt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!