Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkez...

Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkezes? Kedves anyuka. Te bal vagy jobbkezes vagy?

Figyelt kérdés
Alkategóriát is választanom kellett, amiatt írom ide.
2011. okt. 13. 18:14
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Én is balkezes vagyok :) Anyukám direkt szólt mindehol (ovi, suli), hogy meg ne próbáljanak rám szólni, tessék csak hagyni bal kézzel írni, SŐT első, második osztályban kifejezetten megkérte a Tanárnőmet, hogy úgy ültessen, hogy ne zavarjam a jobb kezeseket :) Így általában ablak mellett ültem :D

Azzal nem értek egyet, hogy az emberek, nők 95%-a jobbkezes, szerintem ez az arány most már 60-40% vagy még jobban kiegyenlített. Én rengeteg balkezest ismerek a környezetemben :) (kb ilyen arányban..)

Harmadik amit még akartam írni, hogy az a vicces, h anyukám és apukám is jobbkezes, ezért étkezésnél késsel villával úgy eszem mint a jobbkezesek, de a kanál a bal kezemben van...Ugyanis :D amikor tanultam késsel villával enni, anyáék képtelenek voltak balkezesek módjára megtanítani :D Szegények annyit bénáztak, hogy mondták, már nem érdekli őket, megtanulok úgy enni ahogy ők :DDD

Emiatt mindenhol pakolgatom a rendesen megterített asztalt :D

2011. okt. 21. 23:58
 42/42 anonim ***** válasza:
0%
a szocializmusban könyörtelenül átszaktatták a balkezeseket jobbkezessé. ANyám is így járt, és meglehetősen frusztrál, elnyomott személyiség, tuti van köze ennek is hozzá. Ugyanakkor amelyik balkezes elkezdi, hogy "balkezes vagyok és büszke vagyok rá", azt fejbevágnám. mit lehet ezen büszkének lenni?
2011. okt. 22. 01:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!