Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkezes? Kedves anyuka. Te bal vagy jobbkezes vagy?
hát nem is mentek vele semmire,
de még most is emlékszem rá hogy mindig azt néztem mikor fordul el a tanárnéni és vehetem át másik kézbe a ceruzát aztán remegve lesni nehogy lebukjak,mert akkor elverte a kezem,és még ki is radírozta!!
mindig hátra kellett raknom a balt hát próbáljon valaki úgy írni,ha meg lassan írtam a jobbal akkor azt hallgattam hogy siessek.
Jobbkezes vagyok.
Bella elég szívás lehetett :S Ilyen buta embereket.
Bal kezes vagyok. Engem is mindig át akartak szoktatni, anyuéknak volt emiatt sok harcuk az oviban, suliban már nem problémáztak ezen. Az átszoktatással sok kárt lehet okozni /pl. szorongás, pánikbetegség/
A legnagyobb hátrányom a bal kezességből, hogy késsel nem tudok krumplit hámozni, csak a 'húzkodós' hámozókkal.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:45
Nem tudom miért nem tudok, 31 éves vagyok és nem tudtam megtanulni, egyszerűen nem áll a kezemre a kés. Van ez így.:/ Viszont vasalni meg csak jobb kézzel tudok, ez az egyetlen dolog amit rendesen meg tudok csinálni jobb kézzel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!