Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkez...

Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkezes? Kedves anyuka. Te bal vagy jobbkezes vagy?

Figyelt kérdés
Alkategóriát is választanom kellett, amiatt írom ide.
2011. okt. 13. 18:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Az emberek 95%-a jobbkezes nem csak a nőké...
2011. okt. 13. 18:35
 12/42 anonim ***** válasza:
jobbkezes :)
2011. okt. 13. 18:36
 13/42 anonim ***** válasza:

hát nem is mentek vele semmire,

de még most is emlékszem rá hogy mindig azt néztem mikor fordul el a tanárnéni és vehetem át másik kézbe a ceruzát aztán remegve lesni nehogy lebukjak,mert akkor elverte a kezem,és még ki is radírozta!!

mindig hátra kellett raknom a balt hát próbáljon valaki úgy írni,ha meg lassan írtam a jobbal akkor azt hallgattam hogy siessek.

2011. okt. 13. 18:38
 14/42 anonim ***** válasza:

Jobbkezes vagyok.

Bella elég szívás lehetett :S Ilyen buta embereket.

2011. okt. 13. 18:43
 15/42 anonim ***** válasza:

Bal kezes vagyok. Engem is mindig át akartak szoktatni, anyuéknak volt emiatt sok harcuk az oviban, suliban már nem problémáztak ezen. Az átszoktatással sok kárt lehet okozni /pl. szorongás, pánikbetegség/

A legnagyobb hátrányom a bal kezességből, hogy késsel nem tudok krumplit hámozni, csak a 'húzkodós' hámozókkal.

2011. okt. 13. 18:45
 16/42 A kérdező kommentje:
Késsel miért nem tudsz krumplit hámozni? :-)
2011. okt. 13. 19:16
 17/42 anonim ***** válasza:
Jobbkezes vagyok
2011. okt. 13. 19:25
 18/42 anonim ***** válasza:
Balkezesből átszoktatott jobbkezes :D Az átszoktatás még babakoromban történt (1 évesen kezdtem rajzolni, azóta is imádok), és anyukám mindig átrakta a ceruzát a jobb kezembe.. Ügyetlenebb vagyok bal kézzel.
2011. okt. 13. 19:27
 19/42 anonim ***** válasza:
Én mindent megtanultam ballal csinálni, amire anyu azt mondta, nem is fog menni soha. Apámból indult ki, aki bal kezes volt, és mindig azt mondta, hogy azért nem tud konzervet nyitni, mert az jobbkezeseknek van. Anyu azt hitte, ez csak így lehet, míg én megleptem, mert simán megtanultam kezelni, igaz, kicsit fura látni, amikor épp konzervet nyitok, de fél perc alatt kész. Apám hallgatott is eleget miattam, mert így kiderült, hogy simán megtanulható a dolog :D
2011. okt. 13. 19:28
 20/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:45

Nem tudom miért nem tudok, 31 éves vagyok és nem tudtam megtanulni, egyszerűen nem áll a kezemre a kés. Van ez így.:/ Viszont vasalni meg csak jobb kézzel tudok, ez az egyetlen dolog amit rendesen meg tudok csinálni jobb kézzel.:)

2011. okt. 13. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!