Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkez...

Igaz, hogy a nők 95%-a jobbkezes? Kedves anyuka. Te bal vagy jobbkezes vagy?

Figyelt kérdés
Alkategóriát is választanom kellett, amiatt írom ide.
2011. okt. 13. 18:14
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:57 vagyok

Tényleg még a konzervnyitás sem megy, a hagyományos nyomkodós nyitóval, mert az tényleg tipikusan jobb kezeseknek van gyártva.:) De lehet kapni jó pénzért bal kézre gyártottat is, de én meg vagyok a tekerős változattal is, az mind két kézre jó.

2011. okt. 13. 20:01
 22/42 anonim ***** válasza:
Bal kezes vagyok. A kisfiam meg nem tudni, de vszeg o is az lesz.
2011. okt. 13. 20:10
 23/42 anonim ***** válasza:

Csak jobb kézzel írok, csak bal kézzel fújok orrot, törlök popsit, fogok meg-tartok meg tárgyakat.

Hogy ez most jobb vagy balkezesség????

2011. okt. 13. 20:47
 24/42 A kérdező kommentje:
Ez kétkezesség :-)
2011. okt. 13. 21:27
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Balkezes vagyok, hál istennek sose akartak átszoktatni. Az egyetlen, ami idegesít benne, hogy minden jobbkezes megjegyzi, ha mondjuk alá kell írnom valamit egy hivatalban, vagy bárhol, hogy jééé, maga bal kezes? Meg a kérdés, hogy hogy lehet bal kézzel írni? Úgy ba..meg, ahogy te jobbal írsz, szoktam magamban gondolni.
2011. okt. 13. 21:33
 26/42 anonim ***** válasza:

Sőt, ha rákényszeríted, ártasz vele.

Balos vagyok, am.

2011. okt. 13. 21:36
 27/42 A kérdező kommentje:
Jó sok a balos ezekszerint :-)
2011. okt. 13. 21:45
 28/42 anonim ***** válasza:
én jobb, a kislányom bal, anyukám is bal kezes lett volna, ha nem nevelik át anno.
2011. okt. 13. 21:52
 29/42 anonim ***** válasza:

Én balkezes vagyok,öcsém is balkezes.

Nagy fiam balkezes,lányom jobbkezes,a kicsi fiam 22 hónapos és ő is balkezes lesz,szinte csak avval eszik,játszik stb.

2011. okt. 14. 15:31
 30/42 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem tudom melyik csoporthoz tartozom, mert bal kézzel eszem, írok, viszont jobb kézzel vágok, pucolok krumplit, és törlöm a kisfiam fenekét :) Amikor anno elvégeztem a gyors-és gépíró szakközepet, az egész osztályban 30 főből egyedül én voltam balkezes. A tanáromnak anno voltak fenntartásai, de hamar feloldottam őket.... :)
2011. okt. 14. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!