Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A lányom miért csinált durva...

A lányom miért csinált durva stílusváltást?

Figyelt kérdés
7 éves a kislányom, most megy iskolába. Tegnap délelőtt a férjem felhívott, hogy a gyerek zsákba dobálja a játékokat ami mindig széjjel van, rózsaszín és "lányos" színű ruháit is zsákolja be, függönyt összekötötte, mert bézs színű. Zsákokat a padlásra akarta vitetni. Munkából hazaérve azzal fogadott, hogy vásárolni kell, mert nem mehet suliba babás ruhákba, 6ra bejelentkezett a fodrászhoz. Mellettünk lakik a fodrász és átment hozzá bejelentkezni. A boltban sok szürke-fehér-fekete ruhát szedett össze, ami közt volt pár felnőttes darab. Amit akart arra párra azt mondtam, hogy nem neki való, erre a fejemhez vágta, hogy tönkreteszem az életét, mer nem engedem, hogy a nagyszüleihez menjen. Azért nem engedem, mert a papa súlyos beteg és megőrült. Bántja a feleségét, az ápolót, mindenkit aki odamegy. Megvettem amiket akart, de nem mindet. Amikor hazamentünk én átmentem a fodrászhoz megbeszélni a dolgot. Addig megzsarolta ugyan ezzel az apját is, de már pakolni kezdett, hogy költözik a nagyszülőkhöz, így az apja vett neki egy tornacipőt. Eddig sosem követelőzött, azt vett fel amit kapott, nagyszüleihez is csak a hétvégi ebéd miatt járt el. Sosem volt elkényeztetve, ha azt mondták neki, hogy majd 2 óra múlva kajálnak, akkor akármennyire éhes volt, nem szólt semmit. Nem értem én ezt az egészet.
2011. aug. 26. 00:32
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
SOHA NE ÜSD. Leirom mégegyszer: SOHA NE ÜSD. A gyerek egy idő után erősen meg tudja utálni a szülőt, ha akarja, ha nem és rossz kép alakul ki benne a felnőttekről. RETTENETES HIBÁT KÖVETSZ EL HA ÜTÖD. Tapasztalat.
2012. jan. 9. 16:48
 32/34 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy Goth:)

Szeretem a Goth gyerekeket :)

2012. máj. 9. 12:41
 33/34 anonim ***** válasza:

17-es, alias 19-es válaszoló!

Látszik, hogy egy nagy birka vagy és még általánosítasz is!!!

Szégyelld magad!!!!

26 éves Goth nő

2012. máj. 9. 12:44
 34/34 anonim válasza:

Én 12 vagyok.amikor 7 éves voltam,még édesanyám öltöztetett,készítette ki a ruháim és szabta meg mit vehetek fel és mit nem.7 évesen azt sem tudtam,mi az hogy smink.a mai napig nem sminkellem magam.festhetem néha a körmeimet,de csak akkor,ha nincs suli.melírről,festett hajról szó sem lehet.nem vasalhatom,kulmázhatom a hajam.nem vagyok szuper tanuló,de nem mondanám magam rossznak.Kedves kérdező!mikor átollvastam a hozzászólásaidat,az jutott eszembe,hogy a kislány rád ütött,legalábbis rád szeretne hasonlítani.neki is kék haj kell,mint az anyukájának.mondd meg neki,hogy ne csinálja ezt,ne akarjon túl korán felnőnii,jobb kisgyermeknek lenni.egy 7 évesnek az a LEGnagyobb gondja,hogy mit adjon a barbibabájára,és nem az,hogy kék hajat szeretne,és piercinget.nem gondolod,hogy okkal akar elköltözni a nagyszülőkhöz??! Egy kislány ok nélkül nem mond olyat,hogy inkább lakik a beteg nagypapájánál,mint a szüleinél.én is kaptam 1-2 pofont,de egy kezemen össze tudom számolni őket.amikor a szüleinket,vagy a nagyszüleink voltak gyerekek,nem volt az,hogy ha a gyerek hisztizett valamiér,amire nincs semmi szüksége,csak mert a többieknek is van,megadták neki ill.pszichológushoz vitték,hogy jaaj,vajon miért csinálja azt a gyerek?Nem!pofont kapott,vagy a sarokban térdellt.nem azt mondom hogy üsd agyon a lányod,de 1-2 pofont jogod van adni.mert ha nem bünteted meg,nem fogja tudni mi a helyes.engem úgy neveltek,hogy amíg gyerek vagyok,ill.a szüleimnél lakom,azt csinálom,amit ők mondanak,nem azt,amit a kedvem tartja.én 7 évesen azt se tudtam,mi az a telefon,vagyis tudtam,de nem volt rá szükségem.persze a telefon jól jön,mert amilyen világ van,tudjunk segítséget hívni,stb.telefon nélkül mostmár nem lehet létezni (sajnos).

Nem szeretnémegmondani,hogy neveld a gyermekedet,ezek csak puszta tanácsok.minden szülőnek a privát dolga,hogyan neveli a gyerekét.

2012. aug. 2. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!