TSMT I. fejlesztő tornát csináljuk kisfiammal, most tartunk a 4. tréningnél. Hallottam, van, aki már 10-et is csinált ebből. Később milyen érdekesebb feladatokra lehet számítani?
Billenődeszkás, trambulinos, labdapattogtatós, óriáslabdás, gördeszkás feladatok hova bonyolódnak még?
(Próbálok erőt gyűjteni válaszaitokból, mert nagyon kimerítő már...)
Mi 2 éve csináljuk, a 12.-nél járunk, és max variálhatóak egy idő után, de akrobatát nem faragnak a gyerekből (bár a tornaterem-feelingje már megvan a lakásnak.). Később kiegészülnek a feladatok ügyesítő-okosító fejlesztő feladatokkal. (((pl. kunszt után eldöntheti melyik figura nem illik a többi közé)))
Mi is nagyon el tudunk fáradni, de azt tapasztaltam, hogy amikor már-már feladjuk, a gyerek zuhanórepüléssel fejlődik vissza, így inkább elszántan csak előre nézünk és csináljuk. És tényleg jobb nekünk így már. Látványosan fejlődött a gyerek, ezáltal mérhetetlenül javult az életminőségünk. Pl. nem kisegítő oviba jár, hanem rendesbe. Ezt én egyértelműen a tsmt fejlesztésnek tudom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!