A lányom miért csinált durva stílusváltást?
De azért nem árt vigyázni szegénnyel...lehet,hogy valami trauma érte és azért csinál ilyeneket,vagy mert keveset foglalkoztok vele...nem ismerlek szóval lehet,h nagyon hülyeséget írtam,de szerintem tölts vele több időt és beszélgessetek...ez nekem is jól szokott esni,ha vmi bajom van,de ha egyedül szeretne lenni,akkor hagyjd békén...
utolsó voltam :D sok szerencsét :)
15 éves vagyok. amikor 14 voltam, anyukám ajánlotta fel hogy lehet a hajamban szőke melír. nem hordok fekete cuccokat, teljesen átlagos vagyok, és rendesen voltam nevelve, nem hagytak rám dolgokat és sose engednék hogy színes hajam legyen. a tanulmányi eredményem rossz, 3,92 volt az átlagom, és általános iskolában állandóan verekedtem, intőket kaptam. szóval a lázadóság/fekete köröm(az nekem is van)/kék haj nem egyenlő a rossz neveletlen gyerekkel/tinivel
szerintem hagyjad a kislányt, hadd legyen stílusa, inkább kezdje el most, és legyen különleges idősebb korában is, mint hogy majd később beolvadjon a tucatok tömegébe.
rájött, hogy lehet titeket zsarolni.. Ilyenkor kéne azt mondani, hogy: NEM!
ti nevelitek őt, most meg átvette az irányítást. Rá kell szólni, esetleg megbüntetni (NEM MEGVERNI)
És ha azzal fenyegetőzik, hogy a nagy szüleihez költözik, tudatni vele, hogy nincs olyan helyzetben, hogy ő döntsön, és attól, hogy így viselkedik látni csak igazán mennyire kicsi még..
előző vagyok, ahogy előttem írták, egy pofontól baja nem lesz..
NEM ÜTLEGELNI KELL
de egy pofontól nem lesz baja sőt valljuk be meg érdemli..
de az, hogy 3 évesen elment a nagyszülőkhöz az inkább a felelőtlen nevelésnek köszönhető
az hogy a 14 vagy 15 éves lánynak feketére van lakkozva a körme nem értem, hogy egyeseket ez miért botránkoztat meg..
INKÁBB
a kérdező kommentjeit olvasgatva egy buta felelőtlen szülő.. kék hajú anyuka... oké az csak egy szín de gondolom mennyire lehet felnőttes gondolkodása stb....
Hogy a gyerek normális legyen, ahhoz nevelni sem ártana
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!