A lányom miért csinált durva stílusváltást?
Egy jól irányzott pofon csodákra képes, különben egy hülye kis rib@nc lesz belőle. Hallgass rám. Tapasztalat.
Lehet lepontozni, csak majd csinálja végig mindenki amit én már végigcsináltam. Utána pontozzon.
Előzővel egyetértek.
Engem is vertek és: NORMÁLIS GYEREK VAGYOK, NEM CIGIZEK, NEM PIÁLOK stb.
Engem is le lehet pontozni de előtte olvassátok el:
AZ NEM GYEREKVERÉS ha kap egy pofont. Az a gyerekverés amikor KÉK-ZÖLD FOLTOSRA VERED A GYEREKED ÉS NEM CSAK 1 POFOT KAP HANEM LEGALÁBB 10-ET.
Engem sohasem vertek, mégis én voltam a jó gyerek féltestvéremmel ellenben aki rendszeresen kapott egy-egy takarosat és verekedős volt mindig, már 14 éves korától alkoholista volt, drogozott. Intézetbe zárták. Én fiatalabb koromban buli alkalmával iszogattam, de sosem voltam olyan szinten, hogy hülyeséget csináljak, vagy ne emlékezzek.
Ezért nem is mertünk semmi ilyen fegyelmezést alkalmazni, de ha rosszat tett más büntetési módszer volt, ami szerintem drasztikusabb. Egy pofon fáj egy darabig, de elfelejthető. Ha elvettük a ceruza készletet és a lapokat, akkor ha vissza is kapta legalább 3 napig olyan volt mint aki súlyos beteg. A rajzolás a mindene. Fotózni is nagyon szeret, csak mostanában hanyagolja. Volt hogy az akkumulátor vettük ki a fényképezőből. Ovi kezdődésekor sokat jártunk pszichológushoz aki azt tanácsolta, hogy a lelki bántalmazás sokkal többet ér mint az fizikai. Imádta a hercegnős dolgokat, de ahogy oviba ment csak a távirányítós autó kellett neki, meg a rajzkészlet.
Nem vagyok felnőtt, de én is hasonló voltam annyi idősen mint a lányod. 7 évesen kezdődött nálam is a stílus változás, azelőtt nagyon imádtam a hercegnős dolgokat, de hirtelen elkezdtem fiúsan öltözködni. Fekete és a kék volt a kedvenc színem. 8évesen kijelentettem a szüleimnek, hogyha nagy leszek kékre festem a hajam. Rock zenét hallgattam, rengeteget rajzoltam(gitárokat, rockkoncerteket). 9évesen tépett hajam volt és terepmintás farmerben mászkáltam. Szintén korán kezdtem el tornacipőt hordani, és 9évesen a Hair volt a kedvenc filmem. Eléggé hisztis lány voltam én is... néha 1pofon tényleg hasznos volt, de a külsőmbe nem igazán szóltak bele szüleim. Most 15éves vagyok, még mindig rock zenét hallgatok, nem rég lettek kék csíkok festve a hajamba, 4lyuk van a fülemben, jövőre lesz orr pc-m, feketére vannak festve a körmeim. Művészeti suliba megyek, ahol rajzfelvételin maximum pontszámot értem el.4,8 körül mozgott mindig az átlagom. Gitározok, finnül tanulok, sokat olvasok. Néha picit elviselhetetlen vagyok, de próbálok rajta változtatni. Szerintem nem vagyok rossz ember, és nem rossz irányba megyek.
15L
2:20-as
Nem vagy rossz ember, de a művészi hajlamodat a szélsőségek nélkül is ki lehet fejezni. Nem azt mondom, hogy mindent tiltsanak meg a szüleid, de tuti kitéptem volna a hajad, ha kék csíkok vannak benne, meg fekete a körmöd! Ez a nagy baj, hogy az iskolában se szólnak rá senkire!!! Mikor én jártam középiskolába (és nem olyan régen volt, mert 24 vagyok), akkor rám szóltak, hogy ki lett melírozva szőkével a hajam!!!! És vissza kellett festetnem barnára! Ez a nem mindegy! Amit a 2:20-as csinál, az még mind lázadás! Majd abbamarad.
2:20 vagyok:
Anyum vette nekem a kék festéket, és nagyon tetszik neki a körmöm is. Szerintem nam baj az, hogy a suliban nem szólnak a tanárok ezek miatt, mert ne a külsőt nézzék, hanem a teljesítményt és a viselkedést.
Ebben van valami, de általában az ilyen "szélsőséges" kinézetűeknek nem jók a tanulmányi eredményeik, se a magatartásuk, tisztelet a kivételnek!
Nem akarom anyukádat minősíteni, de ez a LEGNAGYOBB PROBLÉMA, hogy Ő veszi meg ezeket, amik igazából nem Neked való dolgok. Szerintem. Meg az "okos" szülő megveszi a kölöknek általános iskola első osztályában a jobbnál-jobb telefont, aki azt se tudja, hogy kell helyesen írni, nem tudja mit megdolgozik érte a szülő, és amikor már csak a Te gyerekednek nincsen telefonja, akkor Te vagy a sz@r szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!