Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit szólnál hozzá, ha a 21...

Mit szólnál hozzá, ha a 21 éves egyetemista, csinos, okos lányod egy napon bejelentené, h néger fiúval jár?

Figyelt kérdés

elsősorban gyakorló anyukák válasza érdekel

(és mondjuk komoly a dolog, boldog vele,és több mint egy éve együtt vannak)

2011. aug. 19. 22:30
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
59%
Ha Angliában lennénk vagy az USA-ban, még úgy-ahogy érteném ezt a fajta hozzáállást. Ott ők a problémás kisebbség (többek között), mint nálunk romák. De itt? Nálunk maximum mutatóban látni négert, milyen negatív tapasztalata lehet az anyukádnak, hogy így viselkedik? Vagy csak simán rasszista? Biztos, hogy nincs a bőrszínen kívül más problémája a fiúval? Ha biztos, akkor én úgy, ahogy van figyelmen kívül hagynám a véleményét. Majd megenyhül. Vagy ha nem és neki fontosabb a saját előítéletessége, mint a lánya boldogsága, akkor meg is érdemli, hogy ne figyelj oda rá.
2011. aug. 25. 10:37
 32/52 anonim ***** válasza:
27%

tegnap 14:18

Persze és a fehérek csinálják a balhét most Londonban. Vagy nézz rá Afrikára a néger többségű államok még középkori szinten vannak. Ja persze ezért is a fehérek a felelősek. A néger-fehér kapcsolatot a puli-németjuhász keveredéshez tudnám hasonlítani.

2011. aug. 25. 10:39
 33/52 anonim ***** válasza:
70%
Rasszizmusról beszélgetünk. Abban nincs ráció. Akkor lehetne észérvekkel menni ellene,ha logikus lenne. A "baj, hogy fekete a színe" nem észérv. Anyukád vagy elfogadja, vagy a kapcsolatotok megy rá. Hogy melyik az erősebb, a lány és a szerelme, vagy a lány és az édesanya kapcsolata, majd az idő eldönti. Az anya részéről kegyetlenség ez. Önzés és szánalmas hiszti. Az EMBER az ember, akármilyen a színe. Ennyiből őt meg azért lehet utálni, mert fehér. De ezen lehetne sokáig vitatkozni, és nem tudnánk meggyőzni azt, aki nem így gondolja. A lányon áll ,mit tesz, de én tojnék anyám fejére ebben az esetben. A boldogságom az én dolgom, és ha szeret, akkor elfogadja. Nem lenne más választása. L28
2011. aug. 25. 13:22
 34/52 anonim ***** válasza:
83%

Azért furcsa ez a dolog, mikor a világ egyik legnagyobb hatalmának néger elnöke van. és számtalan nagyszerű néger színész, zenész, sportoló él a világban. És rengeteg ügyvéd, politikus, író van közöttük.

Jó persze ők többre vitték, mint az itt fröcsögők többsége álmodni merne. És így érthető a féltékenység.

Ja és Anglia, az Írek mióta feketék? Ha már sztereotípia, akkor fehér, vöröshajúak egy szemernyi pigment nélkül és csúfabb parádét rendeznek egymás között meg az angolokkal.

Franciaországban a Sorbonne-t sem a feketék verték széjjel meg gyújtották fel pár éve, mert lehet tanul ott néger ember, de a többsége fehér.

2011. aug. 25. 13:26
 35/52 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Bocsi, hogy nem gyakorló szülőként írok.

Abban a pillanatban amikor megtudnám nem örülnék neki, de mondanám a lányomnak, hogy hozza el bemutatni, illetve meséljen róla. Amikor meg már megismertem annyira, hogy tudjam nem csak szórakozik a lányommal akkor sok boldogságot kívánnék nekik!

19L

2011. aug. 25. 15:37
 36/52 anonim ***** válasza:

"Azért furcsa ez a dolog, mikor a világ egyik legnagyobb hatalmának néger elnöke van. és számtalan nagyszerű néger színész, zenész, sportoló él a világban. És rengeteg ügyvéd, politikus, író van közöttük. "

Jó most nézd meg ez hány millió feketéből mennyi színész, zenész, sportoló és nézd meg ezt a fehér rassz oldalán is.

2011. aug. 25. 17:19
 37/52 anonim ***** válasza:

Nem te írtál ki kérdést a napokban, hogy engednénk e a 21 éves a lányunkat angliába menni?

Ha igen, és miatta mennél, akkor előbb megismerném jobban a fiút, és biztosítanám a lányom, hogy bármikor hazajöhet, számíthat rám (ha beütne a krakk)

Egyébként meg fura a kérdésed, hogy már több mint egy éve együtt vagytok, és most jelentenéd be anyukádnak? Eddig mi volt?

Kérdésedre válaszolva nem ellenezném, de azért lehet, hogy reménykednék, hogy csak múló szerelem, lesz még más is....

Én 21 évesen 5 éve voltam együtt az akkori párommal... már csaknem házasság szintű volt a kapcsolat... ehhez képest 28 évesen találtam meg az igazit, akivel egy évig voltunk együtt a házasság előtt... én ebből indulok ki.

2011. aug. 25. 22:52
 38/52 A kérdező kommentje:

nem,nem én írtam ki az angliás kérdést,mi itt tervezzük a közös jövőt.

anyu eddig is tudta,de egyre mérgesebb miatta,mert látja,h komoly a kapcsolat.

Szerinte én még nem tudom,h mi a jó nekem,és ha ronda,hájas lennék,örülnének,h egyáltalán vki megszólított, de mivel csinos és szép vagyok, és lehetne magyar pasim is,így azt gondolja,h elrontom az életem.

2011. aug. 25. 23:51
 39/52 anonim ***** válasza:
Hát tudod lehet,hogy a ronda hájas nők sokkal jobb pasit kapnak és érdemelnek mint a primitív anyukád!Ne haragudj!!!
2011. aug. 26. 11:21
 40/52 anonim ***** válasza:
Anyudnak a fehér ügyvéd/ doktorbácsi se lenne elég jó,egyszerűen nem akar elengedni.
2011. aug. 26. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!