Mit szólnál hozzá, ha a 21 éves egyetemista, csinos, okos lányod egy napon bejelentené, h néger fiúval jár?
elsősorban gyakorló anyukák válasza érdekel
(és mondjuk komoly a dolog, boldog vele,és több mint egy éve együtt vannak)
Elore is elnezest kerek, de en kiakadnek, ha a fiam egy fekete lannyal jonne haza, pedig Angliaban elunk. Pont amiota itt vagyok nem is szeretem oket, egy normalissal nem talalkoztam meg. Igen, biztos ez altalanositas es a magyar csajok imadjak oket, engem kiveve. En csak brutalitasrol hallottam veluk kapcs-ban.
De az sem mindegy honnan jott, a vallas is szamit.
Bocsanat a valaszert, oszinte voltam.
Mekkora tragédia,úristen!!!Öngyilkos lennék!!!
:)
"a négerek butábbak többi rassznál és erőszakosabbak is"
A butábbról csak annyit, hogy talán azért mert fehérbőrű emberek készítették az IQ teszteket...
Ha rendes értelmes, okos,s jól érzi magát vele akkor én azt mondanám hogy legyen boldog vele a lányom. A lányom boldogsága lenne a legfontosabb s ha ő egy néger fiúban lelte meg boldogságát akkor legyen vele boldog.Eltiltani nem lehet őket egymástól, annak nincs értelme.
Vagyis a legfontosabb a gyermek boldogsága!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!