Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit szólnál hozzá, ha a 21...

Mit szólnál hozzá, ha a 21 éves egyetemista, csinos, okos lányod egy napon bejelentené, h néger fiúval jár?

Figyelt kérdés

elsősorban gyakorló anyukák válasza érdekel

(és mondjuk komoly a dolog, boldog vele,és több mint egy éve együtt vannak)

2011. aug. 19. 22:30
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
83%

Elore is elnezest kerek, de en kiakadnek, ha a fiam egy fekete lannyal jonne haza, pedig Angliaban elunk. Pont amiota itt vagyok nem is szeretem oket, egy normalissal nem talalkoztam meg. Igen, biztos ez altalanositas es a magyar csajok imadjak oket, engem kiveve. En csak brutalitasrol hallottam veluk kapcs-ban.

De az sem mindegy honnan jott, a vallas is szamit.

Bocsanat a valaszert, oszinte voltam.

2011. aug. 22. 10:21
 22/52 anonim ***** válasza:
0%
nekem az fura, hogy te csak úgy lenégerezed a szerelmedet! szerintem te ne nevezd magad okos lánynak!
2011. aug. 22. 11:48
 23/52 anonim ***** válasza:

Mekkora tragédia,úristen!!!Öngyilkos lennék!!!

:)

2011. aug. 22. 14:22
 24/52 anonim ***** válasza:
De miért a problémás gyerekek kategóriájában tetted ki.Itt inkább a szülő problémás.Más a világnézete a korosztályának,az én anyám is utálja a négereket,de mivel engem szeret,megerőltetné magát,és megpróbálná elfogadni a páromat.Az biztos,hogy szépen viselkedne vele.Miattam.Adj időt anyukádnak,hátha változik,és tudatosítsd benne,ha fontos neked ez a fiú.
2011. aug. 22. 14:29
 25/52 People=Shit válasza:
82%
hoznám a puskát... Na jó ez csak egy ízléstelen vicc volt, am ha normális a srác akkor nincs semmi baj azzal hogy néger, én nem vok rasszista, és el is ítélem a rasszizmust. Mit szólnál hozzá ha a 21 éves fiad egy néger csajjal járna ?
2011. aug. 23. 09:09
 26/52 anonim ***** válasza:
14 éves a lányom.Neki még nem volt kapcsolata és nem is tervezi.Azt viszont tudom,hogy tetszenek neki a rasta fiúk,akár pl Bob Marley.belegondoltam,hogy ha ez az ízlés kitart inkább egy rasta félvér(vagy fekete)fiú ,mint egy gettós cigány gyerek.Attól tiszta szívemből félteném és tiltanám!Elnézést ha valakit megbántottam!
2011. aug. 23. 15:04
 27/52 anonim válasza:
47%
Mond meg neki hogy lószerszámmal rendelkezik akkor biztos megpuhul.!
2011. aug. 24. 12:20
 28/52 anonim ***** válasza:
73%
Én nem szólnék semmit, nem ismerek négereket. Akkor szólnék, ha már megismertem a fiút.
2011. aug. 24. 13:06
 29/52 anonim ***** válasza:
68%

"a négerek butábbak többi rassznál és erőszakosabbak is"

A butábbról csak annyit, hogy talán azért mert fehérbőrű emberek készítették az IQ teszteket...

2011. aug. 24. 14:18
 30/52 anonim válasza:
54%

Ha rendes értelmes, okos,s jól érzi magát vele akkor én azt mondanám hogy legyen boldog vele a lányom. A lányom boldogsága lenne a legfontosabb s ha ő egy néger fiúban lelte meg boldogságát akkor legyen vele boldog.Eltiltani nem lehet őket egymástól, annak nincs értelme.

Vagyis a legfontosabb a gyermek boldogsága!!!

2011. aug. 25. 05:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!