Hiperaktív 7 éves kisfiam nem kell a nagyiéknak, a bátyám 2 gyereke egész nyáron náluk nyaral, az én kis hiperaktívomtól viszont erősen tartózkodnak. Nektek hogy esne ez?
Legalább egy-két órára mehetne hozzájuk,de hárítják,mondván ők nem vesződnek ilyen gyerekkel,amikor vannak "normális " unokáik is :,-( .
Anyukám tanítónő és mindig is meg volt győződve róla,hogy hiperaktivitás nem létezik.
A kisfiam kérdezgeti,hogy ő miért nem mehet sosem a nagyiékhoz,mint az unokatesók.
valahol meg lehet érteni a nagyit, de azért az, hogy pár órára sem lehet rájuk bízni a gyereket... az azért túlzás.
De igaza van az egyik válaszolónak. Jobb a gyereknek ha nem ilyen nagyszülők vigyáznak rá.
Én is eleven gyerek voltam (értsd: rohangáltam a kertben, fürödtem a babamedencében, labdáztam, bújócskáztam a báttyámmal stb), de a nagyszüleim ezt rossz néven vették és minden nap azzal végződött, hogy seprűnyéllel elvertek.
Nekik ez volt a megoldás.
Ne bízd ilyen nagyszülőkre a gyerekedet. Egy hiperaktív 7 éveshez türelem és odafigyelés kell. Akiből ez hiányzik...
jobb lesz így mindenkinek.
ne haragudj, de anyukád lehető legrosszab tanítónő, ha ilyet állít,hogy hiperkativitás nem lézetik (ez egy betegség)
Az ilyenek miatt vannak kíközösítések az iskolában.
nekem hiperakítv fiam van-igaz már 11- de a nygsülők bármikor vállalták, sőt a anyósomék 6 éve elviszik nyarlni 2 hétre tengerhez minden nyáron.
De ha nagyszülők így állnának hozzá nem is engedném.
A kisfiadat sajnálom:-((
Nagyon szomorú ez a hozzá állás! NÉhány órát vállalhatnák, hogy ne essen rosszúl szegénynek.. Szerintem s.zard őket le nagy ivben... mert bizony a gyereked jobbat érdemel!
Nem tehet róla, hogy beteg.. és ha sérülten születik, kirakják a farkasoknak?????????? mi a fene ez..
Szia
Én megpróbálnék a helyedben anyukáddal beszélgetni erről a dologról.Elmondhatnád nekik a problémádat,hogy ez neked mennyire fáj,hogy a fiad féltékeny.Egyszer kinövi ezt a "betegséget" és azt veszed majd észre,hogy nem is ismeri a saját nagyanyját,nagyapját.
Persze,ha továbbra sem változik a véleményük,akkor semmiképp nem bíznám rájuk,még a végén baj történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!