7éves lányom kb.2 hete minden nap (akár többször is) bepisil! Betegsége nincs! Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Már többszöri feddés, szidás után sem lehet bírni vele,nem tudja megmondani, miért nem megy wc-re. 2 szomszédgyerekkel egész nap játszanak, ők elmennek wc-zni, lányom erre is lusta. Mit tegyek már vele? Nincs vesebaja, nem kell itthon rettegnie semmitől.2011. júl. 23. 19:50
21/25 anonim válasza:
én voltam úgy hogy azt álmodtam alvás küzben h pisilek és a háttérben felcsendült egy ádió és egyszer csak arra ébredtem hogy bepisiltem és valóban szólt a rádió anyám telefonjáról. a kinti dolgok befelé(rádió) a benti dolgok pedig kifelé(húgy) . furcsa volt nekemis
22/25 anonim válasza:
Ami az én lányomnál bevált:
Ez egy kis "egér" egy vékony kis kábellal, mint egy fülhallgató. A "fülhallgató" részét a bugyira csípteted, az legelsö csepp nedvességnél elkezd elég hangosan "concogni", a hang csak akkor halkul el,ha egy kis kulccsal (ami jobb esetben nálad vagy a wc közelében van) elhallgattatod.
Így nem fog bepisilni, mert amint egyetlen csepp pisi hozzáér a bugyihoz, a kis egér addíg vonyít, míg el nem megy pisilni. Ettöl a vonyítástól azonnal észbe kap a gyerek és az elsö csepp után visszatartja a wc-ig.
23/25 anonim válasza:
Gyömöszöld be a pisilőjét parafadugóval!
24/25 anonim válasza:
17:05-ös! Normális vagy??? Minek írsz, ha nem tudsz rendes választ adni...
25/25 anonim válasza:
Mit mondott a gyerekorvos,mert lehet,h el kellene vinni egy gyerek pszhiológushoz, aki megállípani,ha esetleg lelki szorongása miatt lenne. Vagy gyermek neurológia, az vizelettartási probléma miatt. tudom ez most érdekesen hangzik, légy vele türelmes, hiába 7 éves a kicsike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!