Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Akinek 2 évre rá született a...

Akinek 2 évre rá született a második gyermeke, a nagyobbat beadta bölcsibe vagy veled volt otthon?

Figyelt kérdés
olyanok irjanak,akik beadták, meg olyanok is, akik nem. ha nem adta be,tudtál a nagyobbal is foglalkozni,?nem tudom, mi lenne a legjobb mindkettönk számára
2011. júl. 11. 13:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. eléggé van igazság mindenki válaszába.egyébként én se lapasszolni akarom a nagyobbat, hanem ,hogy ö is jol érezze magát a gyerekek társaságába.most is igényli.szoktam is vinni, csak nem tudom, hogy lessz idö ha meglessz a másik.egy kicsit félek.szoval az arany középutat választanám, ami mindenkinek jo lenne.
2011. júl. 12. 14:48
 12/19 A kérdező kommentje:
16.01.válaszolonak ,hogy hála az én kislányom se volt még beteg, 1-2 nátha kivételével,(19 honapos koráig szopott,)és én is ettöl félek, hogy ha haza hoz mindenféle betegséget,akkor meg mégnehezebb.szoval vannak érvek-ellenérvek. és ezt kell akkor mérlegeljem. egyébként mindenkinek hálás vagyok aki irt.mert okos, öszinte válaszok voltak kivétel nélkül.
2011. júl. 12. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:

off: de érdekes, nálunk itt nem lehet bölcsibe adni, akinek az anyukája gyeden van itthon. Munkahely igazolása kell, hogy visszament dolgozni. Érdekes, hogy sokan be tudták ennek ellenére íratni.

A kisfiamat oviba sem vették fel idén, mert 2009-es és itthon vagyok a kicsivel. Pedig neki is nagy szüksége lenne gyermek társaságra. Rendkívül eleven.

2011. júl. 12. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Nincs rá törvény, ami alapján el lehet utasítani egy gyermek felvételét, amiatt, hogy egy másik gyermekkel van otthon a szülője. Ebben az esetben nem munkáltatói igazolást, hanem védőnői környezettanulmányt kért be a bölcsőde.
2011. júl. 13. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Elkezdtem kitölteni a nyomtatványt és amikor ahhoz a kérdéshez jutottunk, hogy kapok -e Gyedet, akkor mondták, hogy nem vehetnek fel gyeden lévő anyukát, függetlenül, hogy kivel vagyok gyeden. A bölcsis hely a dolgozó anyukáknak és az egyedülállóknak van fenntartva -ez volt a válasz.

Csepel.

2011. júl. 13. 13:17
 16/19 anonim ***** válasza:
En erdelyi vagyok, itt ovodaba is felveszik 3 eves kora elott, egyetlen feltetellel, hogy legyen szoba es agytiszta. A lanyom juniusi es szeptembertol siman mehetne oviba- bolcsibe, amihez kedvunk tartja.
2011. júl. 13. 14:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Agytiszta?grrrr ez csúnyán hangzik

Nekem most lesz 3 éves a nagy, a kicsi fél éves. Elvileg kezdi szeptembertől az ovit a lelkem, úgy gondolom, hogy nagyon fogja szeretni, de lehet tévedek. Az biztos, hogy szökőévben amikor a játszón vééégre vele egykorú fiúk vannak lent és pisztolyoznak meg ugrálnak eggyütt, akkor napokig azt hallgatom, hogy a fiúkkal akar pisztolyozni. Én is kommandózok vele a kertben, vicces, mert a félévesem a karomon ül. és ő is élvezi ám, de én nem vagyok egy 3 éves fiú nahh...A betegségektől félek nagyon, remélem nem kap be majd mindent, úúútálok orrot szívni az éjszaka közepén, és ez ugye bölcsi/oviba alap, mert mindenki full taknyosan löki oda a gyerekét :(

2011. júl. 13. 21:48
 18/19 anonim válasza:

Nekem is 15 hó van a két gyerek özött, a kisebbik most volt 1 éves.Végig velem volt a nagyobbik is, és melette 4 órában dolgozom a dédik segítségével.

A gyerekek nagyon szeretik egymást, és ahogy látom egyre jobban összenőnek.

2011. júl. 18. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
13:17 - Csepelhez közel lakunk és nálunk is az volt, hogy nem vesznek fel olyat akinek anyukája otthon van a kicsivel, ráadásul csomó papírt be sem adtam és mégis felvették a nagyot bölcsibe... (mondjuk valszeg ez vmi véletlen lehetett, de én nem firtattam. A papíron ott vol,t ohgy mikor született a kistesó és hogy GYED-en vagyok.) Ráadásul be kell adni a papírt, mert ha most el is utasítják, jövőre ha újra jelentkezel akkor már fel kell hogy vegyék!!!
2011. júl. 19. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!