Akinek 2 évre rá született a második gyermeke, a nagyobbat beadta bölcsibe vagy veled volt otthon?
off: de érdekes, nálunk itt nem lehet bölcsibe adni, akinek az anyukája gyeden van itthon. Munkahely igazolása kell, hogy visszament dolgozni. Érdekes, hogy sokan be tudták ennek ellenére íratni.
A kisfiamat oviba sem vették fel idén, mert 2009-es és itthon vagyok a kicsivel. Pedig neki is nagy szüksége lenne gyermek társaságra. Rendkívül eleven.
Elkezdtem kitölteni a nyomtatványt és amikor ahhoz a kérdéshez jutottunk, hogy kapok -e Gyedet, akkor mondták, hogy nem vehetnek fel gyeden lévő anyukát, függetlenül, hogy kivel vagyok gyeden. A bölcsis hely a dolgozó anyukáknak és az egyedülállóknak van fenntartva -ez volt a válasz.
Csepel.
Agytiszta?grrrr ez csúnyán hangzik
Nekem most lesz 3 éves a nagy, a kicsi fél éves. Elvileg kezdi szeptembertől az ovit a lelkem, úgy gondolom, hogy nagyon fogja szeretni, de lehet tévedek. Az biztos, hogy szökőévben amikor a játszón vééégre vele egykorú fiúk vannak lent és pisztolyoznak meg ugrálnak eggyütt, akkor napokig azt hallgatom, hogy a fiúkkal akar pisztolyozni. Én is kommandózok vele a kertben, vicces, mert a félévesem a karomon ül. és ő is élvezi ám, de én nem vagyok egy 3 éves fiú nahh...A betegségektől félek nagyon, remélem nem kap be majd mindent, úúútálok orrot szívni az éjszaka közepén, és ez ugye bölcsi/oviba alap, mert mindenki full taknyosan löki oda a gyerekét :(
Nekem is 15 hó van a két gyerek özött, a kisebbik most volt 1 éves.Végig velem volt a nagyobbik is, és melette 4 órában dolgozom a dédik segítségével.
A gyerekek nagyon szeretik egymást, és ahogy látom egyre jobban összenőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!