Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kistestvérrel otthon lévő...

Kistestvérrel otthon lévő anyukák, délben hazaviszitek a nagyobbat az oviból?

Figyelt kérdés

Ez nálunk úgy néz ki,hogy reggel kistesóval autóval indulás 7:10-kor az oviba(ez a legközelebbi),hogy odaérjünk 8-ra.

Aztán hazamenetel 8:10-től 9-ig.

Indulás vissza 11:20 -kor az oviba kistesóval,majd hazaindulás 12:30 -kor,hazaérkezés 13:20 körül.A kistesó a hosszú autós út alatt kialussza magát,tehát nem igazán megy az együttaltatás :-/ .

Jó esetben 14 -14:30 felé sikerül elaltani a nagyobbikat.

A reggeli 9 és 11 óra közötti időszak alatt nem igazán sikerül elintéznem a háztartást,mivel az ovisom hiperaktív így később pedig minden pillanatban figyelni kell rá ha hazaért,nehogy veszélybe sodorja magát.

2011. máj. 23. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:

mind a kék gyereknél csak nagycsoportban volt olyan h heti 3 nap bent alvás egyébként előtte csak extra esetben

de nekem az ovi kb 5-10 perc kérdés h egyedül vagy gyerekkel megyek és én imádtam együtt aludni velük délben

ha velük aludtam akkor érdekes módon sokkal hamarabb és nagyobbat aludtak :-) és az éppen legkisebb is elaludt velük még ha előtte aludt is .-))

szerintem ha nagyobb lesz legyen olyan nap mikor bent alszik és uzsi után hozod el

legalább lesz időd mindenre

:-)

2011. máj. 23. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Csak néha hozom el ebéd után a nagyobbikat,pl. múlt héten szerdán elhoztam,mert a dokink du. 2-től rendel és picit messzebb van,a kisebbiket vinnem kellett hozzá,ezért a nagyot elhoztam oviból,hogy ne doki után kelljen még rohanni az óvódába is.Egyébként egész napos,annak ellenére,hogy itthon vagyok a hugicájával-de sajna már nem sokáig,kezdek dolgozni júniusban.Én úgy voltam vele,szokja meg az egész napos óvódát,imád járni is,akkor meg hadd játssza ki magát.:) Igy is elég,mikor hazaérünk még utána amit művel a két gyerek,tegnap is égető rosszak voltak estig.Nekünk nincs messze az ovi,itt lakunk mellette,úgyhogy hamar oda és visszaérünk szerencsére.

Elhiszem,hogy olyan rövid idő alatt,amit leirtál,nem tudod elvégezni a teendőidet,én is sokszor úgy vagyok,hogy ránézek az órára,na még ezt és ezt tudom megcsinálni...Repül az idő!Mondjuk nálam a kicsi tud aludni rendesen ebéd után leteszem és akkor fél4-ig kialussza magát,akkor indulunk a tesóért.

Sztem te is próbáld ki,hogy nem viszed haza a nagyobbikat ebéd után és akkor nekedis jobban lesz időd mindenre,meg a pici is ki tudja magát pihenni,nem autóban alszik...

2011. máj. 24. 06:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A te esetedben a legjobb lenne az ottalvás. Én ebéd előtt hazahozom, de nálunk 1,5 km az ovi, bicajjal a legrosszabb esetben is fél óra az oda-vissza. De ha ilyen helyzetben lennék mint te, akkor ottalvós lenne.
2011. máj. 24. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagycsoportosomat en is hozom minden nap delben. Elmult 6 eves, nem birja az ebed utani alvast. Reggel apa viszi, igy a delelottbol tobb marad. 11.15kor ebedelunk, mert kb. 20 perc az ut. Gyalog megyunk, mert auto apanal van. Kb. 12.30 korul erunk haza. A pici - 16 honapos - akkor rogton megy aludni, de van ugy, hogy mar elalszik az uton. Olyankor atteszem a babakocsibol a kisagyaba.

Szerencsere mar csak a heten meg oviba, igy nem kell kapkodnom a delelottel, foleg a megebedelessel.

Jovore mar iskolas lesz, igy a pici alvasa utan tudom csak elhozni. Nalunk iskolaotthonos suli van, kotelezo ebed utan ott lenni..

2011. máj. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!