Ha jön a kis tesó a nagyobbat beadod az oviba szeptembertől vagy marad veletek otthon még?
Hááát nálunk nincs mit tenni. A nagy középsőbe megy, a kicsi nemsoká megszületik. Továbbra is bízom az anyatej jótékony hatásában. Eddig még nem csalódtam ;)
4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 37 hetes pocakcsajszi anyukájuk
Köszönöm a válaszokat!
Én is bízom abban, hogy egyik sem lesz majd beteges. A nagy fiamat 22 hónapos koráig szoptattam és leszámítva egy mandulagyulladást, szerencsére még nem volt beteg.
Sajnos nekem semmi segítségem nincs, az ovi pedig elég messze van. Autónkat a párom használja minden nap, így nem tudom hogy mennyire fog menni összehangolni a dolgokat.
Kedves Utolsó!
Én is gondolkozom ezen, hogy hátha lehetne mondjuk, hogy januártól mehessen. Jó, hogy nálatok ilyen rugalmasan állnak a dolgokhoz és így meg tudjátok oldani.
Szia!
6 hetes volt a kistesó, amikor a nagy elkezdte az ovit. Mindez november elején, amikor kezdődött a h1n1 hisztéria is. (Mi nem oltattunk) Egyáltalán nem volt vészes, nem kapott el minden betegséget a nagytól, pedig még anyatejem sem nagyon volt sajnos. Nekem eszembe nem jutott ezért visszatartani a nagyot az ovitól! A doktornőnk is egyetértett, csak annyit tanácsolt, hogy lehetőleg nem hurcoljam be a kicsit az oviba. Ugyanis ami bacit a nagy hazahozhat, csak századrésze annak, ami bacilus bent az ovik levegőjében kering. Így nálunk a férjem hozta-vitte a nagyot oviba, vagy ha néha én vittem, akkor valaki mindig vigyázott a kicsire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!