MI a véleményetek az olyan anyukáról aki otthon van a kistesóval és az 5 éves gyermeke szeptembertől ennek ellenére egész napos lesz az oviban délután 4-ig?
A kistesó 1 éves.
Én úgy tudtam,hogy ezért nagyon haragszanak az ovikban is,hogy otthonlévő anyuka gyermeke egész napos.
Igen, kötelező, de csupán a délelőtti időszakra vonatkozik ez..
De ettől függetlenül, ha van hely (mármint az altatáshoz... és gondolom van, mert csak annyi gyerek vehető fel, amennyinek helyet is tudnak biztosítani akár egész napra) és rendszeresen jár a kicsi oviba, nem tilthatják meg, hogy ott is aludjon.
egy óvónő anyuka
Anyukámék ovijában van egy ilyen anyuka,és igen furcsállják,hogy a gyerek reggel 6-tól este 6-ig ott va.Elsőnek viszi,és utoljára hozza,ez szerintem gáz.Szegény kisfiút gyakorlatilag aludni viszik haza.
Az viszont,hogy napközben a gyerkőc társaságban van,és jól érzi magát,az teljesen helyénvaló.
Az óvónéni anyukától kérdezném,hogy pontosan mi az elvárás az óvóda részéről ha az anyuka otthon van a kistesóval?
Maradhata gyerek egész nap legfeljebb az óvónéniknek meglesz a véleményük?
Egyik ismerősöm kisfiam reggel 7-től délután fél 5-ig oviban van,anyuka otthon a kistesóval,még nyáron is egész végig viszik,arra hivatkozva,hogy anyuka dolgozik,ez pedig nem igaz...
Már szóltak nekik,hogy ne az utolsó pillanatban essenek be a gyerekért,ah az anyuka otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!