Mást is megvisel lelkileg hogy a nagyobbik gyereke szeptembertől már ovis lesz, miközben ő még otthon marad a kicsivel?
Csoda hogy felvették egész napra. De azért nem csak este, mert 4 óra hamar ott van.
Nekem 2 barátnöm is alig várta hogy menjen a gyerek oviba és a kicsire legyen több ideje.
Hát minket nagyon megviselt... Én az első oviban töltött napot végigidegeskedtem, a kicsi meg minden szobába bekukucskált és fájdalmasan fel-felsírt...Kereste a tesót.. A harmadik napon közöltem a férjemmel, hogy kiveszem a gyereket az oviból, mert a nagycsoportosok azzal szórakoztak, hogy ijesztegették a kicsiket azzal, hogy senki nem fog értük jönni...A félnaposság ellen az óvónő azzal érvelt, hogy nem lehet 4 évig hazamenős a kislányom, jobb ha már a kezdetektől a délutáni hazamenetelt szokja meg, nem 6 évesen kell erre rávezetni.
A helyzet ma : nyári szünet van és hiányoznak a barátai és az óvó nénik. Volt rá példa, hogy amikor mentem érte, megkérdezte, hogy nincs semmi dolgom, mert ő még maradna.
Nyugi, minden rendben lesz. Sajnos, mi anyukák nehezen tudjuk megemészteni, hogy rajtunk kívül más is nevelje a kincsünket, de előbb-utóbb "felnövünk" az elengedéshez, ha már ők is felnőttek, hogy elinduljanak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!