Szóljak a szüleiknek? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősőm, 3 gyerekkel, 10, 9, és 5 évesek. Nagyon "pofátlanok". Ha eljönnek hozzánk, nem lehet őket kipattintani a konyhából, folyton zabálnának. az anyjuk, apjuk, nem szól semmit, pedig szerintem ez nem normális. Ha az én kislányom csinálná ezt-szerencsére nem csinálja- biztos rászólnék, mert úgy gondolom, ennyi idősen már kell tudni egy minimális illemet. főleg a két nagyobbal van gond. hozzáteszem, a legidősebb, túlsúlyos..2009. márc. 27. 08:58
11/13 anonim válasza:
Jaj,jaj,Én szóltam,nagyon finoman és kulturáltan egy Anyukának hasonló problémáról,erre Ő lehordta az Én gyerekeim.Két hete nem szól hozzám,és mindenkit ellenünk uszigat.Csak sok sikert kívánok Neked,ha igazad van akkor ne hagyd magad,állj ki a véleményed mellett ha kő kövön nem marad is!Én is ilyen konfliktuskerülő vagyok,csak így nagyon el tud mérgesedni a helyzet.Egyszer csak nem értik,hogy hirtelen mi bajod lett!Kitartást!
12/13 anonim válasza:
Ha nem akarsz szólni a szülőknek akkor a gyerekeknek szólj,persze csak szépen.Tegyél ki az asztalra nekik szánt inni és ennivalót,aztán mond,hogy a hűtőben olyan ételek vannak amit vendégvárásra készítettél,és szeretnéd,ha ottmaradna,mert nem tudod majd mivel kínálni a vendégeidet.Ezt már csak megértik,legalábbis a nagyobbak,ha meg nem akkor itt az ideje,hogy búcsút intsetek egymásnak,mert ha ez a zavaró helyzet tovább fennáll akkor csak csúnya veszekedésed lesz a szülőkkel.
13/13 anonim válasza:
Jobb teszed,ha szólsz a szüleiknek.Szerintem az egyenes beszéd a legjobb.Én sem ettem soha másnál ennyit,meg nem mentem csak úgy a konyhába..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!