Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit gondoltok erről? (Lent)

Mit gondoltok erről? (Lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, lenne egy gyerek, aki szeret fenyegetőzni, stb.

[link]

Ezeket a szövegeket amit linkeltem, mind ő mondta. Alulról olvasd felfelé.

Szerintetek miért csinálja ezeket?

2010. júl. 18. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez ki??A stílus és a helyesírás ismerős-mármint egy bizonyos csoport tagjai írnak így-,de nem volt gyomrom végigolvasni.Beteg,szociopata gyerek,szánalmas,és nem ijesztő.
2010. júl. 18. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szociálpedagógus hallgató vagyok. Ez bozalom. Hihetetlen, és az is , hogy az ilyen gyerekek nevelhetőségéről/neveléséől semmit nem írnak a szakkönyvek, és a gyakolatban sem mutat példát senki!!
2010. júl. 18. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki hasonló fordulatokkal pakolja tele a mindennapi beszédét. Nem túl igényes, és ezt ő is nagyon jól tudja, csak mivel szeret a figyelem középpontjában állni, nem hagyja abba. Az a furcsa, hogy bár nem igazán kedvelik pont emiatt, csak ritkán "normális", akkor, amikor négyszemközt beszél valakivel. Ez csak egy szerep, amit azért játszik, hogy észrevegyék - legalábbis csak erre tudok gondolni, mert nem létezik, hogy valaki tényleg ennyire bunkó legyen.
2010. júl. 19. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
NOs ezzel csak az lenne hogy egyszerűen kis cigányg_*eci és utálja magát... Nagyon nagy szerencséje van ennek a kis takonylabdának... Sajnálatos módon nem tudjuk a pontos lakcímét mert ahhoz gyáva... Enying? Igen? Megö_ljelek? Utca házszám? Jah hogy ilyen nincs... Szerintem nem meri mert Akkor éjszaka csattanna a molotov koktél.. Ennyit erről Odamenni meg senkihez sem fog az internetet meg nagy valószinűséggel lopja.... De ha ad msn-t valakinek szóljatok már mert onnan ip cím alapján megtudom keresni a lopott internet helyzetét és annak valahol a közelben kell hogy legyen.... Ci_gány! Szebb jövőt! (ui: 1 telefon és mögöttem van mindenki blaaablaaaaaa én meg 1 e-mail t irok és jön a magyar gárda te ge*.ci) Báj..
2010. júl. 27. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:

ezeket én is olvastam ahonnan bemásoltad ...

ki is akadtam rendessen

2010. júl. 27. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Basszus már hibás a link. Valaki írja már le légyszi, hogy mi ez, vagy hol találom meg! Felkeltettétek az érdeklődésemet!
2010. aug. 31. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!