Nézi most valaki a Viasat3-as csatornán, a "Segítség gyerekeim vannak" című műsort? Hogy lehet ilyen az anyjuk? Felháborító nekem! 16/L
Aki nem nézi, vagy nem látta annak leírom röviden.
Van egy házaspár,nekik 3gyerekük, egy lány és két fiú.Kicsit még, a lány a legidősebb, 8éves lehet maximum.
Nagyon agresszívak, nem fogadnak szót,tényleg nagyon durva a helyzet, sosem láttam még ehhez hasonlót!Ment hozzájuk egy Dada, aki egy napig felmérte a helyzetet,másnapra tervekkel állt elő.Az anyuka nem szól a gyerekeire, a pici fiú olyat mond, hogy csukd be a kurvv ajtót stb.Az anyjuk védi, hogy nem durva hanem kurv@ ajtót mondott.Az anyjuk szörnyen nevel,a Dada próbál segíteni de az anyjuk iszonyat makacs!!!
Sziasztok,
az a baj, hogy igen, van ilyen... de tudjátok régen, amikor én gyerek voltam, voltak feladataink, nem volt időnk ilyenekkel foglalkozni. Voltak szakkörök, én zenét tanultam (trombita) és a zenekar, a gyakorlás... anyám kiadta mit kell megcsinálni és nem volt apelláta. Soha nem volt kérdés, hogy amit mond annak úgy kellett lennie. De tudjátok mit??? Hiába voltunk akkor jó gyerekek én nem éreztem jól magam a bőrömben, utáltam. Most az én fiaimat (15 éves és 11 hós)mondjuk a nagyot, megkíméltem ezektől, kinyaltam a seggét is, a kedvében jártam és amit akart megkapott, el tudtam várni tőle, hogy kitűnő legyen de ennyi... itt pont. Semmit nem csinál a tanuláson kívül. HA megkérem, hogy hordjon egy kis fát, ki van borulva... szóval nem tudom mi a jobb.. talán a kettő között. De amikor mi kisdobosok voltunk, meg úttörők, azért valljuk be, hogy a legrosszabb gyerek is az osztályunkban, max. kaviccsal kidobta az ablakot. Ma a fiam osztálytársa pillangókéssel jár suliba a tanárok nem tehetnek semmit... ez elgondolkodtató.
Én szeretem nézni!
Van 5 pici unokatesóm! a legidősebb 7 éves, a legkisebb most múlt 1 éves... És csak 1 lány van! Na csak képzeljétek el, hogy milyen minden nap az élet itthon! Egy kertben lakunk, ők másik házba, de napközbe sokat vigyázok rájuk!
Ez a műsor olyan szinten rámutat a lényegre, hogy mit ne csinálj a gyerekeddel! És segít, hogy ne következzenek be ilyen dolgok. Pl.: Ahogy megoldják minden adásban a büntetést, szerintem tökéletes! Nálunk is bevállt!
Nagyon sok támpontot és segítséget adhat a szülőknek ez a műsor!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!