Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nézi most valaki a Viasat3-as...

Nézi most valaki a Viasat3-as csatornán, a "Segítség gyerekeim vannak" című műsort? Hogy lehet ilyen az anyjuk? Felháborító nekem! 16/L

Figyelt kérdés

Aki nem nézi, vagy nem látta annak leírom röviden.

Van egy házaspár,nekik 3gyerekük, egy lány és két fiú.Kicsit még, a lány a legidősebb, 8éves lehet maximum.

Nagyon agresszívak, nem fogadnak szót,tényleg nagyon durva a helyzet, sosem láttam még ehhez hasonlót!Ment hozzájuk egy Dada, aki egy napig felmérte a helyzetet,másnapra tervekkel állt elő.Az anyuka nem szól a gyerekeire, a pici fiú olyat mond, hogy csukd be a kurvv ajtót stb.Az anyjuk védi, hogy nem durva hanem kurv@ ajtót mondott.Az anyjuk szörnyen nevel,a Dada próbál segíteni de az anyjuk iszonyat makacs!!!

2009. márc. 19. 11:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Én nem nézem mert falnak megyek attól hogy ilyen gyerekek vannak! A múltkor láttam pár percet az egyik részből. Ott nem csak hogy csúnyán beszéltek hanem ütötték,rúgták az anyjukat,aki elhúzódott mint aki fél a saját gyerekeitől. Ő egyedül maradt a férje halála után,és az apa halálára fogta,hogy a gyerekei ilyen agresszívak lettek vele ! Nem vagyok híve az erőszaknak de az tuti,hogy lekevertem volna egy fülest a kiscsajnak!
2009. márc. 19. 11:55
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy olyan műsor a sok közül ami kinyitja a bicskát a zsebemben...

Vagy én nem járok eleget emberek közé vagy a szülők többsége megtudja húzni a határt a gyerekeinek. Elrettentő példának tökéletes a műsor.

2009. márc. 19. 11:58
 3/19 A kérdező kommentje:

Hát én sem tudom hogy bírtam végignézni!

És leköpte a Dadát, az anyja meg csak védte és védte a gyerekeit!A dadát meg el akarta onnan küldeni, meg nem fogta fel, hogy segíteni akar!Áh eszem megáll!

2009. márc. 19. 12:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig nézem. Durvának durva,de volt ennél cifrább is.
2009. márc. 19. 12:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nem az az eredeti cime, hogy " Super Nanny? "

Ilyen szoke , szemuveges no a " dada". Mert itt ez a musor az, nem tudom ,ugyanarrol beszélunk-e.

Vannak ennél durvàbbak is ebben a musorban. Multkor egy 10 (!!!!) gyerekes anya ( a 11.-ik utban )hivta ki, hogy zabolàzza meg a gyerkocoket. A dada is kiakadt, el is ment, hétékkel késobb mert visszamenni.

2009. márc. 19. 12:29
 6/19 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem az!

húha!akkor ez még semmi se, ahhoz képest!:SMik vannak...

2009. márc. 19. 12:31
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
A mai műsorban szerintem az volt a legdurvább, amikor kislány kérte az anyját, hogy ölelje meg, az anya meg ellökte magától.Hogy tehet ilyet egy amya????????????
2009. márc. 19. 12:45
 8/19 A kérdező kommentje:
Ja!!!!!Elég durva volt!És még be is küldte a szobájába büntetésnek!:S
2009. márc. 19. 13:15
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

17:00- tól lesz az ismétlés, na már megnézem kiv vagyok.Komolyan eszem megáll milyen szülők vannak.De tudjuk a magyarok jó szülők, mi vagyunk a legszebb nők, de Amerikában meg Angliában, hiába veti fel őket a ént, tele van degenerált barmokkal.Igaz nekem még gyerek nincs(még várat magára) csak kutya, de rá is az vonatozik, mint a gyerekre: Azt csinálja, amit mutatsz neki és elvársz tőle!

És milyen igaz.

2009. márc. 19. 15:37
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
Én azt a részt látta, ahol az anyuka a malacot bent tartotta a lakásban, a ház egy disznóól volt,a gyerekek akkor és azt ettek, ahol találtak vmi ételt (pl. a kukából szedték ki a dolgokat), a lakásban szerte-széjjel bilik voltak, az egyik kislány állandóan kiszedte a kakit a pelusból... Inkább átkapcsoltam és mást néztem, mert teljesen felháborított a dolog. Az apuka szerint, ha tűz ütne ki a házban, az "anya" először a disznót mentené, csak utána a gyerekeit.. És még a nő volt felháborodva, amikor a Dada szörnyülködött és elmondta neki az egész helyzetről a véleményét!!! Nem értem, minek ilyen nőknek egyáltalán gyerek???! Inkább tényleg tartott volna csak disznót!
2009. márc. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!