Nézi most valaki a Viasat3-as csatornán, a "Segítség gyerekeim vannak" című műsort? Hogy lehet ilyen az anyjuk? Felháborító nekem! 16/L
Aki nem nézi, vagy nem látta annak leírom röviden.
Van egy házaspár,nekik 3gyerekük, egy lány és két fiú.Kicsit még, a lány a legidősebb, 8éves lehet maximum.
Nagyon agresszívak, nem fogadnak szót,tényleg nagyon durva a helyzet, sosem láttam még ehhez hasonlót!Ment hozzájuk egy Dada, aki egy napig felmérte a helyzetet,másnapra tervekkel állt elő.Az anyuka nem szól a gyerekeire, a pici fiú olyat mond, hogy csukd be a kurvv ajtót stb.Az anyjuk védi, hogy nem durva hanem kurv@ ajtót mondott.Az anyjuk szörnyen nevel,a Dada próbál segíteni de az anyjuk iszonyat makacs!!!
Ez egy olyan műsor a sok közül ami kinyitja a bicskát a zsebemben...
Vagy én nem járok eleget emberek közé vagy a szülők többsége megtudja húzni a határt a gyerekeinek. Elrettentő példának tökéletes a műsor.
Hát én sem tudom hogy bírtam végignézni!
És leköpte a Dadát, az anyja meg csak védte és védte a gyerekeit!A dadát meg el akarta onnan küldeni, meg nem fogta fel, hogy segíteni akar!Áh eszem megáll!
Ennek nem az az eredeti cime, hogy " Super Nanny? "
Ilyen szoke , szemuveges no a " dada". Mert itt ez a musor az, nem tudom ,ugyanarrol beszélunk-e.
Vannak ennél durvàbbak is ebben a musorban. Multkor egy 10 (!!!!) gyerekes anya ( a 11.-ik utban )hivta ki, hogy zabolàzza meg a gyerkocoket. A dada is kiakadt, el is ment, hétékkel késobb mert visszamenni.
Igen, szerintem az!
húha!akkor ez még semmi se, ahhoz képest!:SMik vannak...
17:00- tól lesz az ismétlés, na már megnézem kiv vagyok.Komolyan eszem megáll milyen szülők vannak.De tudjuk a magyarok jó szülők, mi vagyunk a legszebb nők, de Amerikában meg Angliában, hiába veti fel őket a ént, tele van degenerált barmokkal.Igaz nekem még gyerek nincs(még várat magára) csak kutya, de rá is az vonatozik, mint a gyerekre: Azt csinálja, amit mutatsz neki és elvársz tőle!
És milyen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!