Segítség! Csak rajtam hajlandó aludni!?
Az én kisfiam 4,5 éves velem alszik még,igaz nem rajtam alszik el de éjszaka mindég arra ébredek ,hogy a derekamon
fekszik ! Csak közel akar érezni magához ne ijedj meg ez is
a szeretet jele ,fontos neki a közelséged!
Most lefogtok pontozni meg én leszek az utálatos de nem értem az anyukákat!Miért szoktatják rá a gyerekeket olyan dolgokra ami egy idő után kényelmetlen és kellemetlen nekik?
Ne mondja nekem senki hogy az ilyen szokásokat magától találja ki a gyerek.Én mind a két gyermekemnél ügyeltem arra hogy csak olyan szokásokat vegyünk fel ami az egész családnak megfelel.3-4 évesen anyával aludni nem igazán egészséges.Én nem csak anya vagyok hanem nő és feleség is,szükségem van a férjemmel eltöltött meghitt órákra is de ha rajtam aludna a gyerek ez nem volna megvalósítható.
Leszoktatni most már csak kémény és fájdalmas harcok árán tudod ami szerintem többet árt a gyereknek mint ha eleve rá sem szoktatod ilyen alvási szokásra. évesen már nagyon okosak és értelmesek a gyerekek megérti hogy neked ez nem jó, de ne várd el tőle,hogy azonnal le is mondjon a régi szokásáról!Biztos sok éjjelen át fog sírni és követelni a régi rendet.Sok sikert és bocs ha valakit megbántottam.
Utolsó előtti vagyok.Senki önérzetébe nem volt szándékom bele taposni,természetes,hogy mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik csak azt akartam mondani,hogy el kell gondolkodni,hogy hosszú távon működik e dolog.Én most várom a harmadik babámat még 4 hét van hátra és nehezen oldanám meg ha a gyerek rajtam szeretne elaludni.Már az is gondot jelent amikor a fiam nagy ritkán átjön,mert rosszat álmodott ugyan is nem férünk el a nagy hasamtól.Ilyenkor vissza kísérem az ágyába megnyugtatom,megsimogatom és gond nélkül visszaalszik.
Sok sikert a harmadik babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!