Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » FONTOS! Mit lehet tenni egy...

FONTOS! Mit lehet tenni egy nagyszájú, beképzelt, feleselős, utálatos gyerekkel?

Figyelt kérdés
A kiscsaj 9 éves,játsza a felnőttet,felesel,káromkodik,hülyének néz mindenkit.Nem az én gyerekem,csak vigyázok rá,de már 1hónapja van az hogy teljesen kiidegel,mert szabály szerint egy kis "féreg",és úgy beszél velem mint egy kapcarongyal...de még az anyjával is.nem tudom hogyan próbálkozzak,hogy ez megváltozzon.minnél kedvesebb próbálok lenni,annál jobban próbál megalázni.
2011. máj. 30. 18:21
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Nos köszi mindenkinek a választ.Már egy jó ideje eljöttem ettöl a beteg családtól,most boldogan élem életem,és már nincsenek rémálmaim :)
2011. szept. 15. 14:40
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, h jól érzed magad. A rémálmok terén pegig dettó. Nekem is az volt.
2011. szept. 15. 18:07
 43/44 anonim ***** válasza:

mintha magamat hallanám. most kerültem ebbe a szituációba, de a kiscsaj csak 6 éves. mondjuk nem mentem bele a játékba, ahogy rühellni kezdett, visszarühelltem.

én is többször kimondtam: ilyen gyereket még nem láttam. azonkívül ebben az évben én vagyok a 8. óper. szerencsére mielőtt felmondtam volna, 'kirúgtak'. kifejezetten örülök neki, enni sem volt mit.

nem volt épp annyira durva a helyzet, de ezt nem nagyon lehet bírni.

szerintem egyszerűen ahogy vannak olyan emberek, akik nem bírják egymást, ez megmutatkozhat már gyerekkorban is.

2014. szept. 11. 00:46
 44/44 anonim ***** válasza:
Ha ilyen az anya, nem csoda hogy a gyerek sem jobb... pofon mindkettonek ;D
2018. júl. 10. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!