Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » FONTOS! Mit lehet tenni egy...

FONTOS! Mit lehet tenni egy nagyszájú, beképzelt, feleselős, utálatos gyerekkel?

Figyelt kérdés
A kiscsaj 9 éves,játsza a felnőttet,felesel,káromkodik,hülyének néz mindenkit.Nem az én gyerekem,csak vigyázok rá,de már 1hónapja van az hogy teljesen kiidegel,mert szabály szerint egy kis "féreg",és úgy beszél velem mint egy kapcarongyal...de még az anyjával is.nem tudom hogyan próbálkozzak,hogy ez megváltozzon.minnél kedvesebb próbálok lenni,annál jobban próbál megalázni.
2011. máj. 30. 18:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 3. hetem a családdal. Könnyűnek nem könnyű. :(

És ezt amúgy te mondtad a szüleinek? Vagy tisztában vannak ezzel ? Vagyis az anyuka. Mert én nálam legalább az apuka tudja, hogy a kisfiu nem teljesen komplett :P

2011. jún. 10. 11:31
 32/44 A kérdező kommentje:

11:31,

én 5 hete vagyok itt.

Igen tudja mind2 szülő,de nem tudnak mit csinálni.Én kezdek begolyózni itt lassan.Szerencsére van egy párom akinél a 7végét nyugiban tölthetem,mert itt még wc-re se tudok nyugodtan elmenni,még akkor se ha anyuci épp itthon van.

Ha gondolog valahogy felvehetjük a kapcsolatot,és megoszthatjuk egymással a dolgokat ;)

2011. jún. 10. 11:40
 33/44 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írhatsz nekem privit :) Hálistennek a hétvégéket én is a páromnál töltöm :)
2011. jún. 10. 11:45
 34/44 anonim válasza:
ha nincsenek otthon a szülők verj oda egyet a p.csájára, hadd bőgjön. kiskoromban én is nagyon rossz voltam, apám is ha nem bírt velem elővette a fűzfavesszőt azt adott nekem. én így tanultam meg rendesen viselkedni.
2011. jún. 19. 01:54
 35/44 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a segitséget,rendesek vagytok.A mai nap felmondtam.Még 1 hónap szenvedés és kész :)

Olyan boldog vagyok :)

2011. jún. 28. 23:07
 36/44 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Ne aggódj, van még lehetőség jó munkát találni! :)
2011. jún. 29. 08:12
 37/44 anonim válasza:
mikor hisztizik ne figyelj oda. mondd neki ha megatnulsz normálisan beszélni hátha ért belöle vagy zárd be a szobájába míg le nem higgad..
2011. jún. 29. 19:25
 38/44 anonim ***** válasza:
Ahjjj... még ide is kiírod, hogy had irigykedjem ?:D No sebaj, azért még nem utállak :P Fészes bnőd ;)
2011. jún. 29. 20:58
 39/44 A kérdező kommentje:

Utólag kiderűlt,hogy az előttem lévő csajnál is ez volt a szitu :O

És mióta felmondtam a nő egy gennyláda,és még kaját se vesz nekem :S

2011. júl. 6. 11:23
 40/44 anonim ***** válasza:
Hát, amikor velem a nő volt olyan, amilyet te írtál, én szó nélkül leléptem. Oldja meg ő ahogy akarja. Nekem akkor már a pénz sem számított, csak a lelkibékém.
2011. júl. 6. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!