Nem értem, némelyik anyuka miért ilyen beképzelt, nagytudású?
Ne idegeskedj a beképzelt,öntelt,tudálékos,"anyatejjel a gyerek felnött koráig" szövegű anyukákon.Egyszer majd nekik visszanyal a fagyi.
Ha muszály az a tápszer miért ne ehetné a baba?
Ettől még nem leszel rossz anya.
Bizony sajnos sokan vagyunk akiknek nagyon hamar elapad a tejük,és kénytelenek vagyunk tápszerrel etetni a babáinkat.(többek között én is így voltam mindkét gyerkőcömnél)
Amúgy meg nézd meg mennyibe kerülnek a tápszerek,drágák.De megvesszük,hiszen fontos és a gyerekünknek kell.
Nem kell felvenni ezeket a megjegyzéseket,vagy ne is áruld el,hogy tápszeres a babád.
Én még nem adtam tápszert a lányomnak, mert nem kellett, fölöslegesen meg minek.
10,5 hónapos, szopik.
Valószínű erre írják, hogy "nem ismerik" a tápszert.
A meg "nem adnék" arra vonatkozik, hoyg van aki akkor ad(na) pótlást, amikor más nem, ez egyéni döntés kérdése.
Sok múlik azon, hogy ki mennyire paramami(máreget, számol, táblázatok rabkja)), milyen a védőnő, gyerekorvos, első vagy nem első gyerek....
első vagyok. ez komoly, hogy valaki nem ad tápot ha nincs teje??? ilyenről még nem is hallottam!! hát akkor mivel eteti azt a szegény babát?
azt hittem ezt az anyatejesek mondják...
Az én babám 10 hónapos 2 éves koráig fel írja a doki neki a Humana Baby Fit 1 tápszert. Most úgy gondolom fogom neki továbbra is adni de nem ellenzem azt sem ha kér tejet megkóstolhassa. Mostanában ha eszünk mindig kér Ö is. :-)
Ne törődj az ilyen anyukákkal Ők így gondolják ennyi nem vagyunk egyformák hála az égnek. Elég unalmas lenne.
Bár én szoptatok -szerencsére-,de együtt érzek azzal a kismamával,aki önhibáján kívül nem tud szoptatni így kényszerül arra hogy tápszert adjon a babájának.
Az dűhítő amikor nem akar egy anyuka szoptatni, mert félti a melleit vagy fogyókúrázik.Sőt olyat is hallottam aki elapasztotta mert így ott tudza hagyni a picit a nagyinak amíg ő pasi után futkosott.Na ez tényleg gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!